Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
Foto: Shutterstock/Simon Bajada/Håkan Söder

Experterna: Så gör du en perfekt tunnbrödsrulle

Tunnbrödsrullen är en älskad snabbmatsklassiker som de senaste åren fått ett rejält uppsving och blivit en het snackis. Här ger Håkan Söder, initiativtagare till Facebookgruppen ”Tunnbrödsrullens vänner”, sina bästa tips för hur du får till en ultimat rulle hemma. Dessutom delar stjärnkocken Erik Videgård med sig av sitt hemliga knep för hur du lyckas med vikningen av tunnbrödsrullen. Spana in trixen som gör dig till en expert på tunnbrödsrullar här!

Vi är nog många som vid ett antal tillfällen dämpat hungern med en tunnbrödsrulle. Den populära snabbmatsrätten – som i regel har en bas med korv, potatismos och tunnbröd – är en riktigt klassiskt korvkiosksrätt, som är enkel och smidig att slänga i sig när man är på språng. 

Stort engagemang för tunnbrödsrullen i sociala medier

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill