<p>Med n&aring;gra klick p&aring; tangentbordet kan du f&aring; hem ekologiska varor med posten.</p>

Med några klick på tangentbordet kan du få hem ekologiska varor med posten.

Foto: Jupiter

Enkelt att handla ekologiskt på nätet

Handla dina ekologiskt varor enkelt på nätet. Vi tipsar här om fem sajter.

På sajten En god affär kan du köpa ekologiska kolonialvaror mot faktura. Det finns teer, marmelader, choklad och presentförpackningar. Ganska exsklusiva varor och priser därefter. Men enkelt att handla och kul utbud. Säljer till hela Sverige.

En butik på nätet som säljer mycket torrvaror är Renée Voltaires e-butik. Här kan du bland annat hitta bönor, alger, lakrits och choklad. Finns mycket för dig som äter raw food. Allt är ekologiskt och de levererar till hela landet.

• Grön gåva är en e-butik som har ett brett utbud och däribland även torrvaror. Finns mycket för dig som detoxar och äter raw food. Även konserver och godis. Det mesta är eko-stämplat. Leverar till hela landet.

En Krav-certifierad butik som endast leverar till Stockholm är Ekodirekt Stockholm. Här finns färsk frukt och grönt och även bröd att beställa hem från nätet. Säljer mat för barn, skafferivaror och annat.

• Ekolådan har hållt på länge med leveranser av färsk frukt och grönt. Nu finns de på flera platser i Sverige och allt är ekologist. Man kan välja storlek och innehåll på lådan och även prenumerera på lådor, som anpassas efter säsongerna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!