Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Duka upp en påskbuffé - 14 goda recept

Här är godaste påskmaten till ett traditionellt påskbord. Duka upp en påskbuffé med klassiska smaker så som gubbröra, ägg, sill, lax och lamm.

Sill, lax, gubbröra, västerbottenspaj, ägg och lamm är klassisk påskmat som vi vill ha på påskbordet!

Recept till påskbuffén

Ägg fyllda med räkor och löjrom

10 godaste sillarna till påskbuffén

Laxröra

Gubbröra på smörstekt kavring

Hel laxsida

Lammracks med sötpotatiskaka och vitlökssky

Lammracks med ugnsbakade betor och lök samt getostkräm

Lammstek

Lamm-rostbiff

Västerbottenspaj med löjrom och crème fraiche

Foto: Charlie Drevstam

Kaninbröd

Äggtoddy

Foto: Otto Norin

Påsktårta

Fler goda recept till påskbuffén hittar du här:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!