<p>Att g&aring; p&aring; matm&auml;ssa &auml;r en upplevelse.</p>

Att gå på matmässa är en upplevelse.

Det goda köket-mässan drar snart igång

Nordens största mässa för mat är snart igång. Kom och prova mat, vin och andra godsaker.

Det goda köket, 6-8 november på Älvsjömässan. är Nordens största mässa för konsumenter för mat och vin. Hit kommer varje år tiotusentals mat- och vinintresserade för att prova nya smaker, köpa nya produkter och möta kockar och andra matkändisar.

Du kan möta oss

Vi på Alltommat.se kommer att stå bredvid den stora Allt om mat-scenen. Scenprogrammet kommer senare att presenteras här på hemsidan. Men bland andra kommer Monika Ahlberg, Plura, Elisabeth Johansson. Mikael Mölstad och Glenn Strömberg.

Du kan också redan nu köpa entrébiljetter och även aktivitetsbiljetter. Här är det en god idé att vara ute i god tid så biljetter till vinprovningarna bland annat brukar ta slut.

På Det goda köket kommer också flera stora priser att delas ut. Bland annat matbloggspriset, Västerbottensoststipendiatet och Sveriges fulaste kök ska koras. Du kan vinna fribiljetter till mässan.

Denna information är en textannons från "Det goda köket".

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!