Cissi Wallin bloggar exklusivt på alltommat.se

Från och med idag hittar du Cissi Wallin här.

Du börjar blogga exklusivt för Alltommat.se, berätta!

- Mat  för mig är allt! Det har gått från ett ganska tråkigt måste till  passion, historia, popkultur, möten med spännande människor och något av  den bästa orgasmen i världen. Det kommer jag att blogga om. Men vill  även lyfta in fler debatter kring mat. Vi måste prata mer om mat och vad  den säger och gör.

Du har en stor skara trogna följare, kommer de att känna igen sig i din blogg här?

- Absolut.  Jag är excentriskt asjobbig och sjukt inspirerande som vanligt. Haha.  Nä, men jag tror många kan identifiera sig i en småstadstjomme som  drömde om det stora äpplet.

Vad ska du göra i New York?

- Äta.  Och skriva såklart. Sen kommer jag även att göra en spännande podcast  varje vecka, delvis om mat. Håll utkik här på bloggen så berättar jag  mer snart...

Vad brinner du för?

- Starka känslor,  ämnen som berör, att bosätta sig i köket en hel helg och äta gott tills  man storknar... Men också popkultur, politik och historia.

Favoritmat?

- En riktigt bra pizza, polska soppor och grillad färsk fisk och skaldjur.

Tre saker du inte kan vara utan i köket?

- En riktigt bra kniv, såklart. Sen: flingsalt och en lyxig olivolja. 

Favvokrog i Stockholm?

- Rolfs Kök, Günters korv, Frantzén, Il Tempo och Berns Asiatiska. Och korvmojen vid Björns trädgård!

Mest underskattade råvara?

- Rotfrukter, höna och ister.

En matdebatt du efterlyser?

- Klassklyftor och mat, skolmat, hur mycket mat vi faktiskt slänger...

- Vi  borde prata mer om hur synen på mat påverkar synen på hela samhället.  Där har "Historieätarna" gjort en grym insats, men fler såna initiativ  behövs!

Vad händer 2014?

- Jag kanske blir på  smällen? Måste därför passa på att frossa i ostar och vin innan dess.  Sen tror jag de rödgröna vinner valet i Sverige, och att skolorna  äntligen får bättre käk.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!