Foto: Shutterstock/Lina Eriksson

Catarina Königs annorlunda men smarta knep i köket

Vill du bli ett proffs på att skala vitlök eller funderar du på varför bakpulver är bra när det ska kokas ägg? Populära ”Mästerkocken”, sociala medier-profilen och kokboksförfattaren Catarina König har många smarta tips på hur du enkelt blir en bättre matlagare. Här delar hon med sig av 7 smarta köksknep som verkligen fungerar. 

Colette van Luik

Catarina König, tidigare vinnare av ”Sveriges Mästerkock” i TV4, är numera en av landets mest välkända matprofiler, och syns ofta i både tv-rutan och sociala medier. Hon har en förkärlek för lyxig mat, och sitter inne på många knep för hur du lyckas skapa en enkel middag – men med lyxig känsla. 

Spana in mästerkockens smarta köksknep, som gör dig till en vassare matlagare, här! 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill