Bli belgisk på Duvel

Vi tipsar om en krog i Stockholm. Med belgiskt på menyn...Om du plötsligen
drabbas av en outsinlig törst på belgisk öl så är det restaurangen och krogen Duvel som gäller. I varje fall om du befinner dig i centrala Stockholm.

Duvel med dess tillhörande bakficka har en öllista medbelgiska läckerheter som kan få den mest belgienfrälste att tappahakan. Visst, ibland kanske just en flaskan som du vill ha inte finns men då finns det någon annan och det verkar som om de har bra ruljangs på flaskorna.

I restaurangdelen är det klassisk bistrostämning med vita dukar och trevliga samtal över borden, i bakficksdelen är det lite mer stimmigt utan att vara stökigt på något sätt.

Maten är förfinad utan att vara exklusiv, ölrekommendationerna finns till varje rätt och du kan utan tvekan lotsa dig själv till en upplevelse i belgiska ölstilar utöver det vanliga.

Förrätter strax över hundralappen, varmrätter från 150 (Bakfickan)  och omkring 250 (restaurangen) kronor och öllistan innehåller nästan allt vad Belgien kan erbjuda. 10-talet kranar och alltid någon gästkran. Dessutom ett antal musselrätter som är en rekommdation.

Adress: Vasagatan 50, Stockholm

Telefon: 08/23 48 20

Duvel

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!