Allt om Mat på Stockholm Food & Wine – Sveriges största matmässa

Allt om Mat hittar du så klart på årets största matmässa Sthlm Food & Wine 2019. Redaktionen och namnkunniga kockar finns på plats i Älvsjö 8-10 november. Se här hur du hittar hit! Välkommen!

Välkommen att träffa oss på årets stora matmässa i Älvsjö. Här får du chans att smaka på en massa godsaker från våra samarbetspartners, köpa kokböcker och få härlig inspiration till din matlagning.

Klicka här för att komma till biljettförsäljningen.

Möt kända kockar på matmässan

På scenen träffar du kockarna och kokboksförfattarna Frida Ronge, Mathias Dahlgren, Tareq Taylor och Christian Hellberg och givetvis tidningens medarbetare.

Allt om Mat:s läsare får 50% rabatt, det vill säga halva priset, på entrébiljetten genom att använda koden AOM2019.

Pop up-restaurang

Välkommen till vår pop up-restaurang där du har möjlighet att njuta av vin som matchas med mat lagade av välkända kockar. Biljetter till restaurangen finns till försäljning i Allt om Mat:s monter och de kostar 150 kronor/styck. Endast 12 biljetter till varje tillfälle så först till kvarn gäller.

Våra samarbetspartners

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!