Prenumerera
  • Premium
  • Recept
    • Recept
    • Typ av rätt
    • Måltid
    • Kök
    • Tillfällen
    • Huvudingrediens
    • Dryck
    • Bakning
  • Artiklar
    • Artiklar
    • Test
    • Gyllene glaset
    • Instagrampriset
    • Stora matpriset
  • Guider
    • Guider
    • Köksskolan
  • Bloggar
    • Homemade Stockholm
    • Jennys rum och spis
    • Supermat by Jenny
    • Zofias kök
    • Cake by Mary
    • Linneas skafferi
    • FoodStylist Elisabeth Johansson
  • Middagstips
  • Om Allt om Mat
    • Nyhetsbrev
    • Prenumerera
      • Erbjudande
      • Helårsprenumeration
      • Halvårsprenumeration
      • Ge bort prenumeration
      • Erbjudande Mitt Kök
      • Erbjudande Allt om Vin
    • Vinklubben
    • Receptregister
    • Vår panel
    • Presentkort
  • Kontakt
    • Redaktionen
    • Kundservice
    • Vår panel
  • Matresor
  • Cookie-inställningar

6 rätter som alltid funkar på midsommarbordet

Artiklar

Jordgubbstårta med vaniljkräm och vispgrädde

60MIN

Västerbottenpaj - recept på paj med västerbottensost

45MIN

Bästa matjessillen till midsommar – stort test

Test

Vi bloggar på Allt om mat

Homemade Stockholm

Cake by Mary

Zofias Kök

Jennys Rum & Spis

Supermat by Jenny

Linneas Skafferi

FoodStylist Elisabeth Johansson

Fransk potatissallad – enkelt recept

Tänk på det här när du använder färskpotatis

Artiklar

Grilla kyckling – så får du perfekt resultat varje gång

Artiklar

Rabarberpaj med smuldeg och vaniljsås

15MIN

Kladdkaka - recept på kladdig klassiker

30MIN

Chokladbollar – klassiskt recept

20MIN

Pannkakor - bästa receptet på pannkakssmet

Lax i ugn - recept på klassisk ugnsbakad lax

5MIN

Få Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrev

Genom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.

Experten: Sommarens bästa rosébubbel

Konsument

Parfait med jordgubbar och fläder

15MIN

Milkshake med chokladsås, glass och hasselnötskräm

20MIN

Test av frysta kanelbullar – här är stora vinnaren

Test

Fläderbloms- och jordgubbssaft

15MIN

Grillade havskräftor med libanesisk fattoush

40MIN

Pastasallad med ägg och svarta linser

15MIN

Blåbärspaj - klassisk smulpaj med blåbär

15MIN

Jordgubbs- och flädertårta på kokosbotten

30MIN

8 klassiska drinkar och cocktails till midsommarfesten

Artiklar

Experten: 7 godaste snapsarna till midsommar

Artiklar

Grillad biff med italiensk salmorigliosås

40MIN

Rabarbertårta med flädermousse

+60MIN

Lättlagad pastasallad med pesto, tonfisk och pinjenötter

15MIN

Jordgubbsbakelser med punschgrädde

30MIN

​​Rabarbersmulkaka med mandelmassa

40MIN

Veckomeny vecka 25 – goda rätter för hela familjen

Artiklar

10 bästa boxarna till midsommar – rött, vitt & rosé

Artiklar

Enkla nattjästa ölandsfrallor

20MIN

Delizie med gravad lax, purjolök och ostsås

15MIN

6 nr av Allt om Mat + 2 st Cocktailglas från Iittala för endast 199 kr. Köp nu!

Om oss

Allt om Mat är Sveriges största fristående matmagasin. Ett magasin som funnits i över 50 år. I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Hos oss hittar alla med intresse för mat och vin ny inspiration, både till vardag och fest. Allt om mat är din kompis i köket! Allt om Mat är en del av Bonnier News.

Kontakta tidningsredaktionen

alltommat@bonniernews.se
+4687365300
Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm
Bud:
Gjörwellsgatan 30, Stockholm

Kundservice & övrigt

Prenumerationsfrågor:
Kundservice eller 08-736 53 00
Annonsfrågor:
Filippa Wijkström
Sitemap:
A till Ö
Hitta oss även på:
Facebook
Instagram

Redaktionen

Chefredaktör:
Kerstin Thornström
Webbredaktörer:
Christofer Bernestål, Jorunn Amcoff, Maja Andersson, Anna Nordh
Ansvarig utgivare och affärsområdeschef:
Klas Granström
© Expressen Lifestyle AB

Läs om hur vi hanterar cookies och personuppgifter