Prenumerera
  • Premium
  • Recept
    • Recept
    • Typ av rätt
    • Måltid
    • Kök
    • Tillfällen
    • Huvudingrediens
    • Dryck
    • Bakning
  • Artiklar
    • Artiklar
    • Test
    • Gyllene glaset
    • Instagrampriset
    • Stora matpriset
  • Guider
    • Guider
    • Köksskolan
  • Bloggar
    • Homemade Stockholm
    • Jennys rum och spis
    • Supermat by Jenny
    • Zofias kök
    • Cake by Mary
    • Linneas skafferi
    • FoodStylist Elisabeth Johansson
  • Middagstips
  • Om Allt om Mat
    • Nyhetsbrev
    • Prenumerera
      • Erbjudande
      • Helårsprenumeration
      • Halvårsprenumeration
      • Ge bort prenumeration
      • Erbjudande Mitt Kök
      • Erbjudande Allt om Vin
    • Vinklubben
    • Receptregister
    • Vår panel
    • Presentkort
  • Kontakt
    • Redaktionen
    • Kundservice
    • Vår panel
  • Matresor
  • Cookie-inställningar

Oemotståndligt goda bullar – här är 5 favoritrecept

Artiklar

Italiensk mat - recept på klassiska italienska rätter

Artiklar

Röd vinbärskaka

15MIN

Kräfttest: Här är årets godaste kräftor 2022

Test

Vi bloggar på Allt om mat

Homemade Stockholm

Cake by Mary

Zofias Kök

Jennys Rum & Spis

Supermat by Jenny

FoodStylist Elisabeth Johansson

Så gör du rent grillgallret på enklaste sätt

Artiklar

Test av färdig smördeg – bara en får full pott

Test

Goda och lättlagade rätter till helgen – 3 recept

Artiklar

Västerbottenpaj - recept på paj med västerbottensost

20MIN

Blåbärspaj - klassisk smulpaj med blåbär

15MIN

Test: Här är den allra godaste vaniljglassen

Test

Lax i ugn - recept på klassisk ugnsbakad lax

5MIN

Pannkakor - bästa receptet på pannkakssmet

Få Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrev

Genom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.

Korv stroganoff - klassiskt recept

15MIN

Chokladbollar – klassiskt recept

20MIN

Kladdkaka - recept på kladdig klassiker

30MIN

Kycklinggryta med curry

25MIN

Bahn mi - vietnamesisk macka med grilla kött

20MIN

5 recept på fyllda bullar med bär, glasyr och kolasås

Artiklar

”Årets kock” tipsar: Så blir du ett proffs i köket

Artiklar

Fisksoppa med torsk, färska räkor och potatis

45MIN

Veckomeny vecka 32 – goda rätter för hela familjen

Artiklar

Allt-i-ett-fisk med citron- och kaprisstopping

20MIN

Kycklingspett med sotade grönsaker och limekräm

50MIN

4 enkla efterrätter med sommarbär - från banan split till paj med hallon

Artiklar

Grillad lammburgare med chèvre, lök och gulbetor

40MIN

Pasta bolognese med kycklingfärs och aubergine

30MIN

10 riktiga fyndviner till räkor – vita, rosa och bubbliga

Artiklar

Fransk potatissallad med senapsdressing och grillad gurka

40MIN

Fryst cheesecake med blåbär, mascarpone och lemon curd

20MIN

Markus Aujalays knep för att lyckas i köket: ”Lek tv-kock hemma”

Artiklar

Amerikanska kanelbullar med jordgubbar och färskostglasyr

+60MIN

Ugnsbakade persikor med pinjenötter – recept

10MIN

4 nr av Allt om Mat för endast 139 kr. 50% rabatt! Köp nu!

Om oss

Allt om Mat är Sveriges största fristående matmagasin. Ett magasin som funnits i över 50 år. I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Hos oss hittar alla med intresse för mat och vin ny inspiration, både till vardag och fest. Allt om mat är din kompis i köket! Allt om Mat är en del av Bonnier News.

Kontakta tidningsredaktionen

alltommat@bonniernews.se
+4687365300
Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm
Bud:
Gjörwellsgatan 30, Stockholm

Kundservice & övrigt

Prenumerationsfrågor:
Kundservice eller 08-736 53 00
Annonsfrågor:
Filippa Wijkström
Sitemap:
A till Ö
Hitta oss även på:
Facebook
Instagram

Redaktionen

Chefredaktör:
Kerstin Thornström
Webbredaktörer:
Christofer Bernestål, Jorunn Amcoff, Maja Andersson, Anna Nordh
Ansvarig utgivare och affärsområdeschef:
Klas Granström
© Expressen Lifestyle AB

Läs om hur vi hanterar cookies och personuppgifter