Prenumerera
  • Premium
  • Recept
    • Recept
    • Typ av rätt
    • Måltid
    • Kök
    • Tillfällen
    • Huvudingrediens
    • Dryck
    • Bakning
  • Artiklar
    • Artiklar
    • Test
    • Gyllene glaset
    • Instagrampriset
    • Stora matpriset
  • Guider
    • Guider
    • Köksskolan
  • Bloggar
    • Homemade Stockholm
    • Jennys rum och spis
    • Supermat by Jenny
    • Zofias kök
    • Cake by Mary
    • Linneas skafferi
    • FoodStylist Elisabeth Johansson
  • Middagstips
  • Om Allt om Mat
    • Nyhetsbrev
    • Prenumerera
      • Erbjudande
      • Helårsprenumeration
      • Halvårsprenumeration
      • Ge bort prenumeration
      • Erbjudande Mitt Kök
      • Erbjudande Allt om Vin
    • Vinklubben
    • Receptregister
    • Vår panel
    • Presentkort
  • Kontakt
    • Redaktionen
    • Kundservice
    • Vår panel
  • Matresor
  • Cookie-inställningar

Grillad sallad niçoise med lax och senapsdressing

Featuredubblar

Rabarber- och jordgubbslemonad

10MIN

Grilla kyckling – så får du perfekt resultat varje gång

Artiklar

Stort test av färdig pizzadeg – med en solklar vinnare

Test

Vi bloggar på Allt om mat

Homemade Stockholm

Cake by Mary

Zofias Kök

Jennys Rum & Spis

Supermat by Jenny

FoodStylist Elisabeth Johansson

Guide till bra mat att fylla skafferiet med på semestern

Artiklar

Experten: Sommarens bästa rosébubbel

Konsument

Västerbottenpaj - recept på paj med västerbottensost

45MIN

Korv stroganoff – klassiskt recept

Allt om mat dubblar

Kladdkaka - recept på kladdig klassiker

30MIN

Chokladbollar – klassiskt recept

20MIN

Pannkakor - bästa receptet på pannkakssmet

Kycklinggryta med curry

25MIN

Få Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrev

Genom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.

Lax i ugn - recept på klassisk ugnsbakad lax

5MIN

Grillade räkspett med black garlic-majonnäs och chiliolja

30MIN

Camilla Hamid: ”Jag höll helt ärligt på att dö”

Artiklar

Hallon- och chokladmoussetårta

+60MIN

Rött vin till grillat kött – här är 10 verkliga fynd

Artiklar

Grillad fläskfilé med saffransrisotto och örtolja

40MIN

Upplev en lyxig middag på Nationalmuseum

Artiklar

Grön gazpacho med gräddfil

20MIN

Fläderkaka med marinerade jordgubbar

20MIN

Matprofilerna Eisenman ”Det är fint att jobba nära varandra”

Artiklar

5 supersnabba kalla såser du gör på några minuter

Artiklar

Stor sommarguide – här äter du bäst i Bohuslän

Artiklar

Här är svenskarnas favoriträtter – topp 10-lista

Artiklar

Pizza bianca med ramslöksolja

40MIN

Surdegspizza med getost, rödbetor och honung

20MIN

Goda och lättlagade rätter för hela veckan – 5 recept

Artiklar

Finska pinnar med lakrits och citron

20MIN

Parfait med jordgubbar och fläder

15MIN

Milkshake med chokladsås, glass och hasselnötskräm

20MIN

Test av frysta kanelbullar – här är stora vinnaren

Test

6 nr av Allt om Mat + 2 st Cocktailglas från Iittala för endast 199 kr. Köp nu!

Om oss

Allt om Mat är Sveriges största fristående matmagasin. Ett magasin som funnits i över 50 år. I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Hos oss hittar alla med intresse för mat och vin ny inspiration, både till vardag och fest. Allt om mat är din kompis i köket! Allt om Mat är en del av Bonnier News.

Kontakta tidningsredaktionen

alltommat@bonniernews.se
+4687365300
Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm
Bud:
Gjörwellsgatan 30, Stockholm

Kundservice & övrigt

Prenumerationsfrågor:
Kundservice eller 08-736 53 00
Annonsfrågor:
Filippa Wijkström
Sitemap:
A till Ö
Hitta oss även på:
Facebook
Instagram

Redaktionen

Chefredaktör:
Kerstin Thornström
Webbredaktörer:
Christofer Bernestål, Jorunn Amcoff, Maja Andersson, Anna Nordh
Ansvarig utgivare och affärsområdeschef:
Klas Granström
© Expressen Lifestyle AB

Läs om hur vi hanterar cookies och personuppgifter