3 fynd bland Systembolagets exklusiva nyheter

Småpartier släpps varje månad på Systembolaget, i en begränsad upplaga. Vill du hinna med att handla dessa viner behöver du vara snabb.

Foto: Stock Adobe

1 av 3: Småpartier släpps varje månad på Systembolaget, i en begränsad upplaga. Vill du hinna med att handla dessa viner behöver du vara snabb.

Linda Pérez är en av vinexperterna i Allt om Vins provningsgrupp. Hon provar alla viner i Systembolagets sortiment.

Foto: Cornelia Nordström

2 av 3: Linda Pérez är en av vinexperterna i Allt om Vins provningsgrupp. Hon provar alla viner i Systembolagets sortiment.

Endast vissa av Systembolaget har småpartierna på hyllan, men alla vinerna går att beställa till närmaste butik.

Foto: Systembolaget

3 av 3: Endast vissa av Systembolaget har småpartierna på hyllan, men alla vinerna går att beställa till närmaste butik.

Fredagen den 2 november släpper Systembolaget nyheter i små partier. Allt om Vins vinexpert Linda Pérez tipsar om vinerna du ska fokusera på. 

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

2016 Bernkasteler Badstube Riesling Kabinett, nr 95832, 135 kr

Halvtorrt och blommigt med honungslik sötma och god fräschör. Läckert till en fin bit fisk och sauerkraut.

2017 Fraser Gallop Parterre Chardonnay, nr 96245, 189 kr

Många lager gulfruktig charm, mjuk rondör och därtill pigg syra och läckra mineraltoner. Så gott och mycket matvänligt.

 

2016 Montessu, nr 90219, 149 kr

Här är det där mjukt, bäriga och insmickrande vinet som du så gärna öppnar till mustig gryta efter en lång uppfriskande promenad.

Exklusiva småpartier

Små partier är de drycker som släpps i en begränsad upplaga på Systembolaget. Dryckerna är ofta omtalade i internationell branschmedia och prisnivån brukar vanligtvis vara högre än på de andra dryckerna vi säljer. Endast vissa butiker har små partier i sitt sortiment. Du kan dock alltid beställa små partier till din butik. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer