3 bubbeltips till lätta semestermaten

Ett gott bubbel till maten hör inte bara nyår - inspireras av Allt om Vins Håkan Larsson som gärna väljer matvänliga mousserande viner.

Foto: Adobe Stock

Ett gott bubbel till maten hör inte bara nyår - inspireras av Allt om Vins Håkan Larsson som gärna väljer matvänliga mousserande viner.

Boxar, rosévin och eldiga rödviner hör sommaren till - men glöm inte bubblet till sommarens middagar. Håkan Larsson tipsar om tre matvänliga mousserande viner. 

Andra har också läst

Boschendal Brut, nr 7889, 120 kr 

Fint och mustigt från Sydafrika som kombinerar kraften med prydliga syror.

Beaumont des Crayères, nr 7891, 229 kr

Bästa budgetchampagnen, både för en kväll på tu man hand eller stora kalaset. 

Louis Roederer Brut Premier, nr 7602, 439 kr

En kraftfull personlighet, bäst av de berömda husen sedan flera år tillbaka 

LÄS OCKSÅ: Italienskt bubbel av första klass  

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer