Wine with us - mässan som lär dig mer om vin

Vingruppen bjuder in till en härlig vinmässa på Norra Latin i september.  Som Allt om Vin-läsare får du rabatt på entrépriset, uppge en kod när du bokar.

Foto: Adobe Stock

Vingruppen bjuder in till en härlig vinmässa på Norra Latin i september. Som Allt om Vin-läsare får du rabatt på entrépriset, uppge en kod när du bokar.

Mingla med andra vinentusiaster, lär dig mer om vin och gå på upptäcksfärd bland hundratals nya viner. Det är idén bakom vinmässan Wine with us! i Stockholm den 14 september. 

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Botanisera bland nyheter, lagringstips, dessertviner, kraftiga amaroneviner och så bubbel förstås! Vinimportören Vingruppen bjuder in till vinmässa lördagen den 14 september - och precis som förra året är lokalen Norra Latin i Stockholm city. 

Du har också chansen att gå på vinprovningar som leds av kunniga vinkändisar som Maya Samuelsson, känd från TV 4, och Michel Jamais, vinkonnässör och författare och Jane Sandström - som kan allt om glasets roll i upplevelsen av vin. Provningarna har tema champagne, Grand Cru-viner samt druvspecifika viner. Kom ihåg att entrébiljett krävs om du ska gå på vinprovningarna. 

Vinmässa i september - Wine with us!

Lördagen den 14 september, pass 1: 11-14, pass 2: 15-18

För bokning, biljetter och info, klicka här  

Alla Allt om Vins läsare får 15 procents rabatt på entrépriset, pris första passet 298 kr (ordinarie 350 kr) och pris andra passet 283 kr (ordinarie 450 kr) Vid bokning, använd koden AOV15 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer