Brad Pitt och Angelina Jolie skilde sig 2016, men satsar nu på gemensamt vin igen.
1 av 3: Brad Pitt och Angelina Jolie skilde sig 2016, men satsar nu på gemensamt vin igen. Foto: Stock Adobe
Franska Provence är känt för sina fruktiga roséviner.
2 av 3: Franska Provence är känt för sina fruktiga roséviner. Foto: Stock Adobe
Brad Pitt och Jolie satsar på gemensamt vin igen. Nyligen lanserade ett rosévin från gården i Provence.
3 av 3: Brad Pitt och Jolie satsar på gemensamt vin igen. Nyligen lanserade ett rosévin från gården i Provence. Foto: Stock Adobe

Nytt rosévin från Brad Pitt och Angelina Jolie

Få kändisviner har blivit så omskrivna som skådespelarparet Brad Pitts och Angelina Jolies roséer. Trots spekulationer om att framgången var över lanserade Pitt och Jolie nyligen ett nytt vin i familjens namn. 

Efter Brad Pitts och Angelina Jolies skilsmässa har det spekulerats om att den forna vinsuccén skulle vara över, men nu verkar det som att tanken är ett nytt samarbete kring vin. Nyligen lanserades ett nytt rosévin från familjen Perrin i samarbete med Château Miraval som fortfarande ägs av Brad Pitts och Angelina Jolies familj. 

När parets skilsmässa trädde i kraft 2016 skrev skådespelarparet över vingården på sina barn, för att behålla vingården inom familjen men enligt internationell branschmedia har Brad Pitt fortsatt ett stort vinintresse och är den som är mest aktiv i vinproduktionen. 

Studio by Miraval Rosé 2018, nr 94925, 149 kronor är det senaste rosévinet från Brad Pitt och Agelina Jolies familj.

Det nya rosévinetvinet har fått sitt namn från den musikstudio som installerades på Château Miraval av den tidigare ägaren, jazzmusikern Jacques Loussier. Världsberömda band och artister som Pink Floyd, AC / DC, Wham och Sade har alla spelat in skivor i studion. 

LÄS OCKSÅ: Fler kändisviner att prova - Allt om Vin tipsar 

 

 

 

 

 

.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday med 70% rabatt på 25 olika titlar! Se erbjudande