Årets vinbar 2019? Här är årets nomineringar

Foto: ©Olga - stock.adobe.com

Onsdagen den 4 december är det dags för Allt om Vins årliga prisutdelning där vi delar ut priser i 16 olika klasser. Här presenterar vi de sex vinbarerna som är nominerade i år. 

Ämnen i artikel:

Vin

Andra har också läst

Foto: starwinelist.com

På vinbaren Harlequin i Umeå är det både kreativt och ombonat.

Harlequin by Hunger & Törst, Umeå

För att med nyfikenhet och kreativa ambitioner ha byggt upp en ombonad vinbar där klassiska viner på hög nivå möter trendiga specialiteter med orange och naturliga viner – på både glas och flaska.

Amfora Vinbar, Stockholm 

För att med lustfylld passion kring viner från vinets vagga ha öppnat en vinbar som generöst visar upp de bästa från Georgien och Armenien tillsammans med smakbitar får denna underskattade del av världen.

Foto: starwinelist.com

E & G är en av Stockholms nyaste vinbarer.

E&G vinbar, Stockholm  

För att ha skapat en unik mötesplats för vinvänner i utkanten av centrum där känslan för tyska kvalitetsviner är lika stor som viljan att skapa en familjär trivsel för både unga och äldre i samklang med bra mat.

Kungsholmens Vinbar, Stockholm 

För att ha gett Kungsholmsborna en gemytlig vinbar där både klassiska, moderna och trendiga viner valts ut med stor omsorg och serveras på glas med väl utvalda snacks och smårätter.

Foto: Pressbild

La Lune är en av Göteborgs mest välbesökta vinbarer.

La Lune Vinbar, Göteborg 

För att ha utvecklat ett personligt koncept där viner gjorda enligt biodynamikens tankar kring månfaser och kohorn utgör basen samtidigt som smårätter och en välkomnande stämning skapar stort mervärde.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 86 000 andra - läs Allt om Vin! Se erbjudande!