Putin testade Conor McGregors whiskey för gift

Conor McGregor var nyligen i Ryssland för att marknadsföra sin irländska whiskey.

Foto: TASS / STANISLAV KRASILNIKOV/TASS/SIPA SIPA USA

1 av 3: Conor McGregor var nyligen i Ryssland för att marknadsföra sin irländska whiskey.

Conor McGregor träffade Rysslands president Vladimir Putin under fotbolls-VM förra året.

Foto: TASS / ALEXEI DRUZHININ/TASS/SIPA USA SIPA USA

2 av 3: Conor McGregor träffade Rysslands president Vladimir Putin under fotbolls-VM förra året.

3 av 3

Conor McGregor har haft stora framgångar inom MMA-världen och lanserade förra året sin egen whiskey. 

När han träffade Vladimir Putin under fotbolls-VM ville irländaren ge en flaska till den ryska presidenten, men så enkelt var det inte. 

Andra har också läst

Många känner igen irländske Conor McGregor som en stjärna i Mixed martial arts (MMA) där han genom åren haft stora framgångar. Förra året lanserade han även sin egen whiskey. Proper No. Twelve är en blended whiskey och produceras av Eire Born Spirits, där McGregor är majoritetsägare, vd och styrelseordförande.

Conor McGregor var nyligen i Ryssland för att marknadsföra sin irländska whiskey och har även tillkännagivit sin comeback i UFC. På en presskonferens berättade han att han mötte Ryssland president Vladimir Putin under fotbolls-VM förra sommaren som avgjordes i landet.

Oklart vad Putin tycker

McGregor gav den första flaskan av sitt märke som en gåva till Putin, men så enkelt var det inte. Putin tog inte emot den som de flesta skulle göra utan i stället beslagtog den ryske presidentens säkerhetsvakter flaskan och testade innehållet för giftiga substanser.

– President Putins säkerhetsapparat är oöverträffad som ni säkert vet, man bråkar inte med Vladimir, sade Conor McGregor på presskonferensen enligt Daily Mirror

Om Vladimir Putin har prövat eller vad han eventuellt tyckte om drycken förtäljer inte historien, men McGregor har sin åsikt klar: 

– Jag har inte fått möjligheten att prata med honom efteråt om huruvida han tyckte om whiskeyn, även om jag är säker på att han har provat och tyckte om den, säger Conor McGregor. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 86 000 andra - läs Allt om Vin! Se erbjudande!