Foto: HBO Nordic

Nu släpps den sista Game of Thrones-whiskyn

Tidigare i våras avslutades den populära Tv-serien Game of Thrones. En dryckeskoncern släppte för en tid sedan en whiskyserie inspirerad av de hyllade avsnitten. Nu har de släppt den sista Game of Thrones-whiskyn. 

Det har nog gått få förbi att tidigare i våras sändes det sista avsnittet av populära Game of Thrones, och det fanns gott om varierande åsikter om slutet. Lika många prylar med koppling till serien finns. Exempelvis har vi tidigare skrivit om en öl kopplad till tv-serien.

Den sista whiskyn i serien

Utöver ölen finns även whisky som är inspirerad av serien. Vi har också tidigare skrivit om att Systembolaget släppt den GOT-inspirerade whiskyn där dryckeskoncernen Diaego i samarbete med HBO lanserade åtta stycken whiskys, en för varje hus i Game of Thrones. 

Nu har de släppt den nionde och sista flaskan: ”Six Kingdoms” som inspireras av slutet i tv-serien. Whiskyn är en Mortlach Single Malt som lagrats i 15 år.

Huruvida den kommer säljas på Systembolaget eller inte är i dagsläget oklart.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Ladda ned Allt om Vins app och låt experterna guida dig Se erbjudande!