Foto: F8studio - stock.adobe.com

Kändisarna som flest personer vill ta en öl med

Filmkändisar, sportstjärnor och barndomsidoler – listan kan göras lång över kända personer som ”vanliga” människor skulle vilja ta en öl med.

Nu har en omröstning avslöjat att i toppen finns en superhjälte, samt en huvudkaraktär i storfilmen Titanic. 

Att få träffa en känd person eller en barndomsidol är säkert något alla skulle vilja göra, men få är den upplevelsen förunnat. Att dessutom kunna ta en öl med den personen kanske gör upplevelsen ännu trevligare.

Nu har webbsidan Ranker.com genomfört en omröstning där drygt 90 000 användare röstat på vilka kända män och kvinnor de skulle vilja dricka en öl med. 

Iron Man och Rose populärast

Bland kvinnorna är det skådespelaren Kate Winslet som spelar Rose i Titanic som flest skulle vilja ta en öl med, följt av Rachel McAdams från bland annat Spotlight. Här kan man titta på listan i sin helhet.

Bland herrarna är det Robert Downey Jr, känd från bland annat Iron man-filmerna som lockar mest, följt av Morgan Freeman. Två av personerna på topp tio kan vara svåra att få träffa eftersom de inte längre finns kvar i livet, nämligen uppfinnaren Nikola Tesla som dog för 76 år sedan, samt Queens sångare Freddie Mercury som dog 1991.

Kvinnorna som flest vill ta en öl med

1. Kate Winslet

2. Rachel McAdams

3. Amy Adams

4. Kirsten Bell

5. Cate Blanchett

6. Gwen Stefani 

7. Emma Watson

8. Betty White

9. Jennifer Lawrence

10. Tina Fey

Männen som flest vill ta en öl med

1. Robert Downey Jr. 

2. Morgan Freeman

3. Tom Hanks 

4. Steve Buscemi

5. Bill Murray 

6. Martin Freeman

7. Nikola Tesla

8. Hugh Jackman

9. Freddie Mercury

10. Gary Oldman

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Ladda ned Allt om Vins app och låt experterna guida dig Se erbjudande!