Hemlösa hundar på bryggeriets ölflaskor

Foto: Paws on the Run / Wendy - stock.adobe.com

1 av 2

Foto: Usova Anna/ Adobe stock

2 av 2

Ett bryggeri i USA har börjat använda bilder på övergivna hundar på sina etiketter. De underlättar för en organisation som hjälper hemlösa individer. 

I bästa fall får hundarna som är svåradopterade ett nytt hem. 

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Är du som många andra svag för bilder på söta djur, som hundar. Då har det lokala bryggeriet Fargo Brewery  i North Dakota, USA, lyckats väl med sin senaste kampanj.  Bryggeriet har nämligen börjat samarbeta med hundräddningscentret 4 luv of Dog Rescue. Allt för att öka chanserna för hundcentrets mest svåradopterade individer, så kallade ”One-der”-hundar”, att få ett nytt hem.

– ”One der” är hundar som behöver bo i ett hem själva, utan några andra husdjur i hemmet. Det kan vara lite svårare att hitta ett hem till dem, säger Jerad Ryan, frivillig arbetare på 4 Luv of Dog till KVRR.  

Ökar chansen för adoption

Genom att placera annonser på sina burkar försöker nu Fargo Brewery och 4 Luv of Dog Rescue tillsammans försöka nå ut till fler personer och därmed öka chansen för de sex hundarna att bli adopterade. 

Enligt CNN var bryggeriet för en kort tid sedan även öppet för allmänheten där man kunde köpa ölburkar och även få möjlighet att träffa en av hundarna som går att adoptera.

Huruvida den något udda kampanjen gett resultat eller inte förtäljer inte historien.

https://www.instagram.com/p/B4IJMqzhFDp/

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer