Lussebullsälskare – cidern med smak av saffran är här

Foto: Galatea/uckyo - stock.adobe.com

Vid juletid är lussebullar alltid ett populärt inslag. Nu kan alla som älskar lussekatter och dessutom gillar cider kombinera smakerna eftersom ”Saffran Cider” har lanserats. 

Andra har också läst

Om några veckor är det dags för jul och så även tid för julbord, pepparkakor, glögg samt andra trevligheter. Såhär års dyker även drycker anpassade för högtiden upp och i år är inget undantag. Vi har tidigare exempelvis skrivit om den bubblande glöggen glubbeln och glöggen med en bitter tvist, GT glöggen

Cider med smak av saffran

Nu kan alla personer som älskar cider dricka drycken med smak av lussekatter, nämligen saffran. Nu har Sailor Spirits lanserat ”Saffran Cider” på Systembolaget, som är en cider med smak av saffran, apelsin och vanilj.

Även om man tycker om cider och lussekatter var för sig kan man verkligen undra hur många som vill dricka en cider med smak av lussebulle. 

– Det är fantastiskt roligt att experimentera med nya smaker när det kommer till julcider. Eftersom det nästan finns kollektiva doftminnen med saffran kopplat till jul ville vi med Saffran Cider återskapa känslan av att stå med en bunke lussekattssmet i handen, säger Sören Sörensen receptmakare för Saffran Cider på Sailor Spirits i ett pressmeddelande.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer