Glubbel – recept på drink med glögg och prosecco

Foto: Adobe Stock

Glubbel är precis som det låter – en blandning av glögg och bubbel.

En trendig drink som är prefekt att servera vid festliga tillfällen under vintertid. 

Använd din favoritglögg och blanda med mousserande vin som prosecco eller cava. 

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Ingredienser – Glubbel (1 glas)

Kyld glögg (vit eller röd)

Mousserande vin (cava, prosecco eller annat)

Is

Garnering i form av apelsin eller kanelstång

Så här gör du:

1. Häll is ett champagneglas och fyll på med lite mer än en tredjedel glögg. 

2. Fyll upp med de kalla bubblorna. 

3. Garnera med förslagsvis en kanelstång eller skivor av citrusfrukt.

4. Servera!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer