Klassiska smaker till fina maten

Lagar du klassiska kötträtter med fina såser ska vinet sjunga i samma tonart. Här är två franska finviner som ger god valuta för pengarna.

Andra har också läst

2017 Crozes-Hermitage Les Meysonniers (Chapoutier), nr 74136, 189 kr. Mycket bra och stramt från norra Rhônedalen i ursprungstypisk, bitsk och matvänlig stil, inte minst till vilt. Ekovin som gärna kan läggas undan ett par år.

2016 Château de Seguin Cuvée Prestige, nr 3570, 149 kr. För prislappen välgjord och ursprungstypisk bordeaux med bra längd och tajt struktur. Dekantera några timmar före maten och njut till lammstek, lagra gärna ett par år.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer