Amangani, Wyoming, USA. Här badar du med bergsmassivet Teton som kuliss i närheten av Yellowstone National Park. Ett område som framför allt lockar till sig skidåkare under vintersäsongen men som inte ska avfärdas under sommarmånaderna.
1 av 12: Amangani, Wyoming, USA. Här badar du med bergsmassivet Teton som kuliss i närheten av Yellowstone National Park. Ett område som framför allt lockar till sig skidåkare under vintersäsongen men som inte ska avfärdas under sommarmånaderna.
Amangiri, Utah, USA. På syskonhotellet i södra Utah hittar du denna säregna pool. Poolen är i sig en skönhet men utsikten är minst lika spektakulär.
2 av 12: Amangiri, Utah, USA. På syskonhotellet i södra Utah hittar du denna säregna pool. Poolen är i sig en skönhet men utsikten är minst lika spektakulär.
W, Hong Kong. En av världens högst belägna pooler på 76:e våningen. Simma ut till kanten och kika ner över Victoria Harbour.
3 av 12: W, Hong Kong. En av världens högst belägna pooler på 76:e våningen. Simma ut till kanten och kika ner över Victoria Harbour.
Alila Villas Uluwatu, Bali, Indonesien. På en klippkant 100 meter ovan Indiska oceanen ligger detta vidunderligt vackra hotell med en infinitypool som sträcker sig ut mot horisonten.
4 av 12: Alila Villas Uluwatu, Bali, Indonesien. På en klippkant 100 meter ovan Indiska oceanen ligger detta vidunderligt vackra hotell med en infinitypool som sträcker sig ut mot horisonten.
Hanging Gardens Ubud, Bali, Indonesien. I Balis skogar ligger Ubud Hanging Gardens. Hotellets häftiga infinitypool ger en minst sagt naturnära upplevelse.
5 av 12: Hanging Gardens Ubud, Bali, Indonesien. I Balis skogar ligger Ubud Hanging Gardens. Hotellets häftiga infinitypool ger en minst sagt naturnära upplevelse.
Rahimoana Eagles Nest, Nya Zealand. En prisbelönt pool med en makalös utsikt över Bay Island får man om man checkar in i villan Rahimoana på resorten Eagles Nest.
6 av 12: Rahimoana Eagles Nest, Nya Zealand. En prisbelönt pool med en makalös utsikt över Bay Island får man om man checkar in i villan Rahimoana på resorten Eagles Nest.
The Berkeley, London, Storbritannien. Endast en handfull hotell i London kan skryta med en takpool. När vädret tillåter kan man njuta sol och bad under bar himmel.
7 av 12: The Berkeley, London, Storbritannien. Endast en handfull hotell i London kan skryta med en takpool. När vädret tillåter kan man njuta sol och bad under bar himmel.
The Standard Downtown, Los Angeles, USA. Poolen med extra allt. Med en hus-DJ, en biergarten, stora videoskärmar som visar film samt en magnifik utsikt över staden och bergen blir doppet mer än minnesvärt.
8 av 12: The Standard Downtown, Los Angeles, USA. Poolen med extra allt. Med en hus-DJ, en biergarten, stora videoskärmar som visar film samt en magnifik utsikt över staden och bergen blir doppet mer än minnesvärt.
Jumeirah Dhevanafushi, Maldiverna. Om det ständigt närvarande havet inte räcker till på Maldiverna. En läcker infinitypool som under kvällen lyses upp av hundratals glimmande LED-lampor.
9 av 12: Jumeirah Dhevanafushi, Maldiverna. Om det ständigt närvarande havet inte räcker till på Maldiverna. En läcker infinitypool som under kvällen lyses upp av hundratals glimmande LED-lampor.
Saruni Samburu, Kenya. Simma längder i sällskap av Mount Kenya och över 80 000 hektar ödemark på denna lyxiga safaricamp. Ligger i Kalama Conservancy i närheten av nationalreservatet Samburu.
10 av 12: Saruni Samburu, Kenya. Simma längder i sällskap av Mount Kenya och över 80 000 hektar ödemark på denna lyxiga safaricamp. Ligger i Kalama Conservancy i närheten av nationalreservatet Samburu.
Grand Hotel Central , Barcelona, Spanien. Bor du här när det är som varmast finns risken att du aldrig lämnar hotellet. Infinitypoolen på taket bjuder på en makalös utsikt över Barcelona.
11 av 12: Grand Hotel Central , Barcelona, Spanien. Bor du här när det är som varmast finns risken att du aldrig lämnar hotellet. Infinitypoolen på taket bjuder på en makalös utsikt över Barcelona.
Bill & Coo, Mykonos, Grekland. Det dräller av dramatiska pooler med havsutsikt runt Cykladerna. På hotell Bill & Coo har man satsat på Marocco-tema med vackra lyktor som sprider sitt mjuka, suggestiva ljus under dygnets mörka timmar.
12 av 12: Bill & Coo, Mykonos, Grekland. Det dräller av dramatiska pooler med havsutsikt runt Cykladerna. På hotell Bill & Coo har man satsat på Marocco-tema med vackra lyktor som sprider sitt mjuka, suggestiva ljus under dygnets mörka timmar.

Världens 12 häftigaste pooler med extra allt

Från avlägsna safaricamps till exklusiva lyxresorter.

Njut av vattenupplevelser utöver det vanliga.
Här är 12 av världens häftigaste pooler.

Havet i all ära. Och visst är det något visst med salta bad.

Men det finns många som föredrar ett dopp i poolen före simtag i sältan.
Är du en av dem?

Se då till att bläddra igenom bilderna på baden ovan. Garanterar ett minne för livet.

 

Källa: Harper´s Bazaar

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor – hela 52 % rabatt! Beställ här!