1 av 3: En tre månader gammal hundvalp påträffades övergiven på flygplatstoaletten
Hundvalpen Chewy hittades övergiven på en toalett på Las Vegas flygplats med en handskriven lapp.
2 av 3: Hundvalpen Chewy hittades övergiven på en toalett på Las Vegas flygplats med en handskriven lapp. Foto: Shutterstock
Valpen hade tur och togs till en djurhjälpsorganisation. Så här glad är han i dag.
3 av 3: Valpen hade tur och togs till en djurhjälpsorganisation. Så här glad är han i dag. Foto: Facebook/Animal Foundation

Valpen övergavs på flygplatsen – med en hjärtskärande lapp

En tre månader gammal hundvalp påträffades övergiven på flygplatstoaletten.

Bredvid låg en lapp med ett hjärtskärande meddelande.

Den lilla Chihuahuavalpen hittades på en av toaletterna på flygplatsen i amerikanska Las Vegas i veckoslutet.

Varför för allt i världen lämnar någon sin valp så där?

Svaret fanns på en lapp som låg intill den lilla hunden.

Dess text var hjärtskärande:

 “Hej! Jag heter Chewy! Min matte hade ett förhållande med en våldsam man och hade inte råd att ta med mig på flyget. Av hela sitt hjärta önskade hon att hon inte behövde överge mig men hon hade INGET VAL.

Hennes före detta pojkvän sparkade mig i huvudet, det är därför jag har en bula där – jag behöver nog komma till en veterinär.  Hon älskade mig så mycket och hoppas att någon kan ta hand om mig och tycka om mig."

LÄS MER: Turister på Bali luras äta hundkött 

"Var aldrig rädd att be om hjälp"

Den som hittade Chewy såg till att han togs om hand av en lokal djurhjälpsorganisation och valpen uppges må efter omständigheterna väl.

– Det här grep mig verkligen, säger Darlene Blair på djurhjälpsorganisation till kfdm.com.

– Det märks på sättet som lappen är skriven att kvinnan verkligen var plågad och stressad och inte ville lämna hunden – och ändå inte kunde ta den med sig.

LÄS MER: Galna sakerna som beslagtagits på flygplatser

De ansvariga på flygplatsen avråder dock starkt från att lämna djur på flygplatser på det här sättet – bland annat för att du aldrig vet vem som kommer att ta sig an djuret.

– Jag vet att det kan vara svårt att lita på någon i en situation som den kvinnan var i – men det finns gott om bra människor överallt, så var aldrig rädd för att be andra om hjälp, säger Darlene Blair.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande