Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Spa

Man kanske tar i om man säger att spa har blivit en folkrörelse, men nog har det blivit något som de allra flesta någon gång unnat sig på resan.
Inte så konstigt med tanke på att i princip alla större och finare hotell världen över idag har någon form av spa- och behandlingsavdelning.
Kanske är det en liten yta med bubbelpool och bastu eller ett jättekomplex där man ägnar flera timmar åt att bada och basta sig igenom olika temperaturer.

 

En inte helt ologisk anledning till den ökade populariteten är förstås upptäckten hur bra man mår efteråt, när stressen gett vika och en harmonisk känsla sprider sig i kropp och själ. Beroende på behov; om man verkligen vill komma ner i varv under en längre tid, bara koppla av och njuta en dag eller kanske vill ha mycket träning och dietistråd, finns spa för olika inriktningar. Träningsresor ökar i popularitet men vi vill också besöka alltmer avancerade spa som kittlar våra sinnen på olika sätt och ger nya upplevelser. Bland våra samlade artiklar finns allt från närbelägna tips och guider till Sveriges bästa spa, om unika spaupplevelser som ter sig udda och spännande samt reseinspiration till några av världens mest designade spahotell.

 

Oavsett om du väljer Varberg, Sunne eller Ystad för en spaweekend eller siktar på en andlig retreat i Asien hittar du här massor av läsning och tips om var och hur du skämmer bort dig bäst.

 

KÄNDA SPAHOTELL I SVERIGE

Arken Hotel & Art Garden Spa
Varbergs Kurort
Falkenberg Strandbad
Hotel Tylösand
Loka Brunn
Sankt Jörgen Park
Selma Spa+
Varbergs Stadshotell Asia Spa
Yasuragi
Ystad Saltsjöbad