Känner du dig redo för att äntra beach 2018?
1 av 2: Känner du dig redo för att äntra beach 2018? Foto: SHUTTERSTOCK
Om inte; köp en cool badmadrass.
2 av 2: Om inte; köp en cool badmadrass. Foto: SHUTTERSTOCK

Spana in sommarens 5 coolaste badmadrasser

Våren står på glänt, och sommaren är bara ett stenkast bort.

Samtidigt är vi många som får erkänna oss besegrade av soffan när vi nu känner hur beach 2018 närmar sig med vibrerande stormsteg.

Men räds inte! Med en cool badmadrass löser sig allt – och här är fem störtsköna.

1. Stek som en äkta italienare

Som bekant ska man alltid vara sig själv. Och om du är en sådan som faller för denna sluga, men ack så drömmiga, hämtpizza oftare än sällan så har du här ditt givna val till beachen 2018 – kapish?

https://www.instagram.com/p/Bb5bhp4lrmC/?taken-by=bigmouthinc

2. En svalkande drink har aldrig skadat

Solen gassar, vinden är bortkommen sedan länge och svetten ringer längs såväl svank som innerlår. Vad är då bättre än att slänga sig i plurret ackompanjerad av en läskande margarita? Ingenting, säger vi.

https://www.instagram.com/p/BfhTXIhhScP/?taken-by=bigmouthinc

3. Avokado – för trendiga soffpotatisar

Du lär behöva leta länge innan du hittar ett lika omtalat bär som avokadon – och ja, avokado är ett bär. Det har närmast rått avokadohysteri världen över de senaste åren, varpå en flytande sådan bör vara ett säkert kort även till sommaren.

https://www.instagram.com/p/BTkIqVvF7EA/?taken-by=bigmouthinc

4. För att läska grannen ordentligt

Snabbmat, drinkar och bär i all ära. Men en krispig vattenmelon när solen står som högst får nog fart på snålvattnet hos på de allra flesta – snacka om sommarfeeling! Och vem vill inte läska lite extra när man strosar över vattenbrynet?

https://www.instagram.com/p/BIqQL1_hGgo/?taken-by=bigmouthinc

5. Ett givet val för vinälskaren

Unna dig lite guldkant på semestern – det är du värd efter allt slit. Vad sägs som lite skön sauvignon blanc? Eller kanske färgstark cabernet sauvignon – eller somrig rosé? Och då menar vi givetvis i form av en alldeles fantastisk badmadrass.

Grattis alla vinälskare! Nu kan ni bada med stil. Foto: Kangaroo

Om någon av ovanstående mot förmodan inte skulle duga – oroa dig inte! Här är lösningen som med all säkerhet kommer ta världens alla stränder med storm.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande