<p>Försäljare på paradgatan La Rambla i Barcelona har hittat ett nytt knep för att lcoka turister till sina stånd. Foto: <a href="https://www.flickr.com/photos/ludovicmauduit/9646124323/in/photolist-eisFEK-fGoUGk-2R77WU-2R2FMT-2R77ss-RE33x-9FTidP-542d2g-4Yg7qS" target="_blank">ludovic/Flickr</a></p>
1 av 2: <p>Försäljare på paradgatan La Rambla i Barcelona har hittat ett nytt knep för att lcoka turister till sina stånd. Foto: <a href="https://www.flickr.com/photos/ludovicmauduit/9646124323/in/photolist-eisFEK-fGoUGk-2R77WU-2R2FMT-2R77ss-RE33x-9FTidP-542d2g-4Yg7qS" target="_blank">ludovic/Flickr</a></p> Foto: ludovic/Flickr
<p>La Rambla i Barcelona.</p>
2 av 2: <p>La Rambla i Barcelona.</p> Foto: Colourbox

"Snuskfrukterna" du kan odla själv hemma

Barcelona har hittat en ny fluga att tjäna pengar på:

Erotiska frukter och grönsaker.

Paradgatan La Rambla dignar av penisformad chili och bröstlika meloner.

De knallfärgade och vulgärt formade frukterna är ett nytt grepp för att få flockarna av flanerande turister utmed La Rambla att stanna upp. Till de populäraste produkterna hör de knallröda, snoppformade chilifrukterna, en "vulvablomma" samt bröstformade meloner.

Plantera "snuskfrukter" hemma

Och greppet har visat sig fungera mycket väl. Många tycker att de "snuskiga" frukterna är roliga och köper med sig av dem hem. En ledande kundgrupp är turisterna som passar på att hålla möhippor eller svensexor under besöken i staden.

Allra mest säljs "erotiska fröer" som besökaren kan ta med sig och plantera hemma.

Källa: Daily Mail

 

LÄS OCKSÅ:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday Rea - 70% rabatt på Allt om Resor! Se erbjudande