Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Vinterns 13 mest populära all inclusive-hotell

HOTELL. Njut av mat och dryck – utan att tänka på kostnaden.

All inclusive är precis vad det låter – allt är inkluderat i resan. Här är vinterns 13 all inclusive-hotell runt om i världen som svenskarna gillar bäst.

Grand Palladium Colonial White Sand Resort & Spa i Mexiko ligger precis vid stranden.

Foto: Ving

1 av 13

1. Grand Palladium Colonial White Sand Resort & Spa, Akumal, Mexiko

Arrangör: Ving.

Antal stjärnor: Fyra plus.

Beskrivning: Beläget i en grön och lummig omgivning, med riktig djungelkänsla, alldeles vid stranden av Karibiska sjön. På hotellområdet spatserar rosa flamingos omkring, och i den inhägnade sjön med skuggiga kanaler finns till och med krokodiler. Hotellet har fått goda omdömen på Tripadvisor, och är rankat som nionde bästa hotell i Akumal. Hotellområdet är gigantiskt, och här finns flera stora poolområden. Den aktiva behöver inte vara orolig för att bli rastlös – här finns bland annat tennisbana, spa-anläggning, och underhållning, både på dagen och kvällen. Barnvänligt!

Passar: Aktiva familjer med små och stora barn som gärna tar del av ett stort aktivitetsprogram.

Plus i kanten: Hotellet har en egen bröllopskoordinator för den som kommer på bröllopstankar. Koordinatorn hjälper till med alla detaljer – före, under och efter vigseln.

Bra att veta: Hotellområdet består av tre delar, Colonial, White Sand och Kantenah. Hotellet är alltså utbrett och små tåg kör omkring gästerna inom området.

Adress: Carretera Chetumal, Solidaridad.

palladiumhotelgroup.com/es/riviera-maya/grand-palladium-white-sand-resort-spa/

1 av 13