1 av 3: Allt om resor tipsar om två måsten
När du åker på en helikoptertur från Las Vegas får du uppleva en fantastisk utsikt.
2 av 3: När du åker på en helikoptertur från Las Vegas får du uppleva en fantastisk utsikt.
Något billigare är det att åka med pariserhjulet, där du också får se hela stadens prakt uppifrån.
3 av 3: Något billigare är det att åka med pariserhjulet, där du också får se hela stadens prakt uppifrån. Foto: Krister Berntsson

Så upplever du Las Vegas bäst – från luften

Las Vegas är en inomhusstad. Förutom några få detaljer så är det inomhusmiljön som det läggs krut på i spelhuvudstaden. Men det finns ett sätt att uppleva Las Vegas utomhusmiljö. Allt om Resor har beskådat Las Vegas från luften.

Det är inte ofta man är utomhus i Las Vegas. De flesta rör sig från luftkonditionerat kasino till luftkonditionerad taxi till luftkonditionerad restaurang till luftkonditionerat hotell. Och med tanke på att utomhustemperaturen kan ligga stadig på 40 grader är det inte så konstigt.

Pariserhjul eller helikopter

Men det går att uppleva Las Vegas på ett annat sätt.

Billigast, men långt från gratis, är att ta en tur med det gigantiska pariserhjulet The High Roller. Här ser du bokstavligen hela Las Vegas.

Lite dyrare är att ta en av stadens otaliga helikopterturer. Du kan välja mellan en enkel överflygning över staden eller en längre tur där du kan uppleva stora delar av magnifika Grand Canyon.

Hissnande upplevelser du helt enkelt inte får missa.

 

LÄS OCKSÅ:

• Förlora dig i Las Vegas – en guide

• Här är Las Vegas sköna gratisnöjen

• 10 platser i USA du måste besöka

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande