Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Res till Los Angeles – i Zlatans fotspår

Amsterdam, Turin, Milano, Barcelona, Paris och Manchester. Städer i Europa du enkelt kunde åka till för att se din stora idol – Zlatan Ibrahimovic. Nu har han skrivit på för LA Galaxy och för att se Ibracabadra göra magi på plan krävs det en biljett till andra sidan jordklotet.

Men häng inte läpp, här är en lista på varför Los Angeles är värt att åka till – och varför jag tror att Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger kommer stortrivas i änglarnas stad.

Santa Monica Beach är en av LA:s mest pooulära stränder.

Foto: SHUTTERSTOCK/MONTAGE

1 av 6

1. Los Angeles – staden med solgaranti

Med sina 325 soldagar om året gör Los Angeles sällan soldyrkare besvikna. Det finns ett stort antal stränder att välja bland. Santa Monica Beach och Venice Beach, som ligger på gångavstånd från varandra, är bland de populäraste. Passa på att uppleva färgsprakande och eklektiska Venice när du ändå är där. Zuma Beach är Malibus största strand och bjuder på klart vatten och mjuk sand. Om du inte orkar ta dig till stranden finns det gott om härliga, om än lyxiga, takterrasser med pooler inne i stan. Skybar på Mondrian Hotel är en personlig favorit med fin utsikt, grym musik spelad av olika dj:s varje dag och goda drinkar.

1 av 6