Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Familjen Parneviks 12 bästa tips i Florida

FLORIDA. Jesper Parnevik är tillbaka i TV3 med en ny säsong av "Parneviks" i TV3. Dessutom gör han comeback på golfbanan efter några år med skador. Nu spelar han på PGA Tour Champions.

Jesper blev golfproffs när han var 21 år och som bäst har han varit rankad som världens sjunde bäste golfspelare.

TV-serien "Parneviks" har gjort inte bara honom utan hela familjen känd i de svenska stugorna. Serien utspelar sig i familjen Parneviks hem i Jupiter i Florida.

Här är Jesper och Mia Parneviks 12 bästa tips i hemstaten Florida.

 

Text: Agneta Rickarsdsson

Jesper Parnevik gillar Palm Beach Par-3 Golf Course on the Ocean.

Foto: Allen Eyestone / AP PALM BEACH POST

1 av 12

1. Spela golf på Palm Beach

”Har man inte har tid att spela 18 hål på en vanlig bana kan man gå runt denna på en dryg timma. Palm Beach Par-3 Golf Course on the Ocean är förmodligen en av USA:s roligaste Par 3 banor med 18 hål längst vattnet. När jag först kom till Florida så bodde jag hos familjen Tumba eftersom jag är kompis med sonen Johan Tumba. Detta var den närmsta golfbanan, så hit åkte vi varje morgon. Den ligger väldigt fint vid havet. Åker man norrut utmed kustlinjen så ligger det många fina hus. Donald Trump äger en stor fastighet: Mar-a-Lago. Det lär väl bli ganska populärt eller impopulärt beroende på vad man tycker. Om man fortsätter kommer man till Palm Beach. Det är trevligt att åka utmed kusten i stället för på motorvägen, speciellt om man har hyrt en cabriolet. Söderut är det fint ända till Delray Beach.”

www.golfontheocean.com

1 av 12