Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Sveriges 13 hetaste spa just nu

En del spa är bättre än andra på att förnya sig.

Här är en lista på 13 svenska spa som av olika anledningar är extra heta just nu.

Hitta det som passar dig bäst och investera i en må bra-helg!

1 av 13

1. Yasuragi Hasseludden

Yasuragi Hasseludden är en klassiker när man vill varva ner och ladda om. Det japanska ruckas det inte på, men upplevelsen utvecklas ständigt.

 Under 2015 lanserades en egen podcast. På plats gäller digital tystnad i det japanska badet med spaytor.

Varför: Njut med gott samvete, här värnar man om miljön. Nordic Choice (där Yasuragi ingår) är första hotellkedja i Skandinavien med miljömärkning på fisken man serverar plus att deras kroppsvårdsprodukter nyss blivit Svanen-certifierade.

Tips: Smaka de smarriga rawfood-bitarna som finns att köpa i spaloungen.

Behandlingar att ha koll på: Nya "Wellness massage air" (900 kronor/50 minuter) inkluderar fotbad, ryggmassage, guidad meditation samt andningsövningar medan man hänger i ett tyg i luften. Dessutom finns härliga Elemis-behandlingar på menyn.

Prisexempel: Från 1 550 kronor i delat dubbelrum med frukost, fyrarätters middag, badentré samt yukata, tofflor och badkläder att behålla.

Var: Saltsjö-boo (Nacka).

www.yasuragi.se

 

NJUT PÅ SPA

 När julstöket är över och nyårsklockorna ringt ut det gamla är det en perfekt tid att ge sig själv en nystart på ett spa. Inte bara för att det är mysigt, utan smart. Att fylla på med ny energi kan nämligen fungera som en försäkran mot stress.

Forskning har visat att vi håller oss stresståliga längre med flera, korta minisemestrar per år än en enda lång. Så välj ut ett spa i listan som verkar passa dig bäst, hitta en helg och boka in med gott samvete.


Alla nämnda spa är särskilt utvalda, inte bara för att de är bra på att ta hand om sina kunder utan också för att de är i ropet just nu, av olika anledningar. Vi gillar dem för sin design, professionalitet, personlighet, upplevelser och fina behandlingar som sammantaget hjälper oss besökare att koppla av bättre och lättare.

1 av 13