Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Stockholms 10 bästa spa

Stockholms spakarta kan uppfattas som lite hemlig, och är inte alltid så lätt att navigera sig fram i för en oinvigd. Flera spa i Stockholm huserar inne på hotell, vissa på taken av dem. Andra är så lyxiga att de kan uppfattas som slutna för andra än medlemmar. Men den som söker skall finna, och bli belönad för sina ansträngningar.

Här finns några av landets bästa terapeuter som kan ge dig den där kvalitetsmassagen du bara måste tillbaka för. Spa med så snygg design att den lockar till att instagrammas ur alla vinklar. Eller spaanläggningar med soldränkta takpooler som passar perfekt för en kompisträff eller ett afterwork-party!

Välj ställe efter vad du söker; ett spa där du kan stressa ner, ha kul eller njuta en hel helg med en kompis eller partner. Vi har badat och bastat oss igenom utbudet för att kunna guida dig rätt till Stockholms bästa span, utan rangordning. Vilket blir din favorit?

The Nest på Downtown Camper.

Foto: Scandic

1 av 10

1. The Nest

På nya hotellet Downtown Camper kan den urbana turisten koppla av i en naturflirtande oas.

I bastun, täckt på utsidan av grenar som ett fågelbo, hörs fågelkvitter och ute på terrassen kan den uppmärksamme ana doften av skog och tjära från fåtöljerna i kork. Badar gör man också utomhus i en långsmal, grund pool uppvärmd till cirka 38 grader. Härifrån är utsikten magnifik och blir solen för stark finns hattar att låna. Extra plus för detaljer som de kalla handduksrullarna på fat med citronhalvor och is utanför bastun. Ett tips är att boka den lyxiga och färgglada frukosten som garanterat tillfredsställer den mest hälsomedvetna besökaren.

Pris: Entré 595 kronor, lån av badrock, handduk och tofflor ingår. Spapaket med gym, frukost och bastuaktiviteten ”sauna release”, 950 kronor.

Adress: Downtown Camper, Brunkebergstorg 9

scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/downtown-camper-by-scandic/wellness

1 av 10