Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa resor i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Härliga TaKet.Härliga TaKet.Härliga TaKet.
Härliga TaKet. Foto: Pressbild

Världens bästa takbar 2022 är svensk

2021 blev TaKet högst upp på Comfort Hotel Göteborg, framröstad till världens bästa takbar av The Rooftop Guide. I år knep de förstaplatsen igen.

Ska du välja en enda takbar i sommar så måste det bli TaKet på sjunde våningen av Comfort Hotel i Göteborg. Beläget centralt vid stenpiren och med en klassisk Göteborgs-utsikt över Göta älv går TaKet in på sin sjunde säsong, och det återigen med titeln världens bästa takbar. Med trägolv, mysiga loungeplatser, festlig stämning och oslagbar utsikt har man tagit höjd (!) för ett härligt vattenhål om sommaren.

Klassisk Göteborgs-utsikt från TaKet.Klassisk Göteborgs-utsikt från TaKet.Klassisk Göteborgs-utsikt från TaKet.
Klassisk Göteborgs-utsikt från TaKet. Foto: Pressbild

Det är den välrenommerade takbarssiten ”The Rooftopguide”, som för andra året i rad delar ut guldmedaljen till TaKet.

Internationell känsla

– Det är en euforisk känsla blandad med stolthet. Med blod, svett och solskyddsfaktor 30 så har vi tagit ett järngrepp över Stenpiren som mötesplats. Vi har hela tiden stått fast i vår grundidé: att göra smala och spetsiga events med lokal förankring, med internationell känsla. Att vi numera har öppet året runt gör att fler kan besöka oss även när solen inte lyser. Säger Daniel Meyn, grundare och manager till TaKet Göteborg.

Utöver utsikten och interiören så ger DJ-gigs och takeover-fester TaKet sin sprudlande atmosfär. Ett ställe för dig som vill slappna av, njuta av en drink, möta nya människor eller ha en riktig festkväll.

TaKet tillhör Comfort Hotel Göteborg som även besitter ”Asian Fusion” restaurangen OGBG, beläget på hotellets entréplan.

LÄS MER: Stockholms hemligaste takbar
LÄS MER:
Stockholms bästa takbarer