<p>Middagen kommer att äga rum både den 13 och 14 februari i "the Great Hall".</p>
1 av 3: <p>Middagen kommer att äga rum både den 13 och 14 februari i "the Great Hall".</p> Foto: Instagram
<p>För 3 000 kronor ingår även en trollstav, en rundtur på studions inspelningsplatser och en kall "butterbeer" på Platform 9 3/4.</p>
2 av 3: <p>För 3 000 kronor ingår även en trollstav, en rundtur på studions inspelningsplatser och en kall "butterbeer" på Platform 9 3/4.</p> Foto: Instagram
<p>I december förra året hölls en julmiddag på Hogwarts med mat, dryck, rundvandring och dans.</p>
3 av 3: <p>I december förra året hölls en julmiddag på Hogwarts med mat, dryck, rundvandring och dans.</p> Foto: Instagram

Fira alla hjärtans dag – i Hogwarts matsal

Harry Potter-fans kommer att älska det här. Fira en romantisk alla hjärtans dag i Hogwarts magnifika matsal. Kan alla hjärtans dag bli mer magisk?

Warner Bros. Studio Tour i London, inspelningsplatsen för Harry Potter-filmerna, erbjuder fans och andra mugglare möjligheten att tillbringa en romantisk kväll på Hogwarts i samband med alla hjärtans dag. Den speciella middagen kommer att äga rum både den 13 och 14 februari i ”the Great Hall” – trollkarlsskolans stora matsal och samlingsplats.

Här kommer gästerna att bjudas på kanapéer och kärleksdryck och kunna njuta av en trerättersmiddag vid bord för två, dukade med blommor och levande ljus.

Drick butterbeer på Hogwarts

Priset? 247,50 pund, eller drygt 3 000 kronor. Men då ingår även en trollstav, en exklusiv rundtur på studions inspelningsplatser och en kall ”butterbeer” på Platform 9 3/4.

Det är inte första gången studion anordnar ett liknade event. I december förra året hölls en julmiddag på Hogwarts med mat, dryck, rundvandring och dans.

 

Källa: time.com

LÄS OCKSÅ:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande