Kryssningen går mellan Split...
1 av 2: Kryssningen går mellan Split... Foto: SHUTTERSTOCK
... och Dubrovnik.
2 av 2: ... och Dubrovnik. Foto: DREAMER4787 - STOCK.ADOBE.COM / ADOBE STOCK

Få betalt för att testa nya kryssningen i Kroatien

500 pund (42 850 kronor), kryssning i Kroatien, fri tillgång på förstklassig mat, vin och utflykter. Det är vad du har att vänta dig om du får det veckolånga jobbet som Cruise Croatia just nu utlyser. Sök redan i dag!

Kroatiska kryssingsbolaget Cruise Croatia har en spännande jobbansökning ute just nu. Man söker en person som ska testa en nya mat- och vinkryssning som har premiär 2020.

Kryssningen går mellan Split och Dubrovnik, längst Dalmatiens kust.

Längs vägen kommer den som blir antagen till jobbet besöka ostrongårdar och några av de 800 vingårdar där vinprovning lokala maträtter står på menyn. Utflykter som till Krka nationalpark, Hvar och Vis ingår också i resan.

Frukost och en fyrarätters lunch tillsammans med utvalda viner ingår varje dag, och du får ett eget rum på båten under de sju dagarna kryssningen pågår.

LÄS MER: Maximera din tid i vackra Dubrovnik 

Så blir jobbet ditt

Man söker en person med stort mat- och vinintresserad. Du måste kunna din chablis och chardonnay, vidare ingår förmågan att ge detaljerade recensioner av olika menyer och utflykter i arbetsbeskrivningen.

Låter det som drömjobbet?

Alla matentusiaster är välkomna att söka jobbet på Cruise Croatias webbsida. Ansökningen är öppen till och med den 4 september och resan går av stapeln den 10 oktober 2020. 

Du måste vara över 18 år och resan till Kroatien är inte inkluderad.

LÄS MER: Guide till segling i Kroatien – de tusen öarnas land 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande