Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Pressrelease från SassyStar
Allt om Resor>Pressreleaser

Publicerad 29 okt 2019 10:58

SassyStar.se säljer kläder online – en utmanare inom underklädesindustrin med märken som 7heaven

SassyStar är en exklusiv onlinebutik som erbjuder ett brett sortiment av lingerie, klänningar, högklackade skor och accessoarer. Med ett stort urval av lyxiga märken som inkluderar endast originalprodukter av högsta kvalité så har de specialiserat sig i en sak: att få varje kvinna att känna sig vacker och självsäker.

SassyStar har funnits sedan 2004 och finns i dagsläget på 7 marknader inklusive Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Nederländerna, Polen och Rumänien. Företaget har haft stark tillväxt varje år med tusentals nöjda kunder. Det som särskilt utmärker företaget är deras stora produktutbud, unika märken, och utmärkta kundtjänst.

7heaven – lyxigt och prisvärt

Hos SassyStar hittar du de senaste modetrenderna och flera olika märken att välja mellan. Ett av deras bästsäljande märken är 7heaven som är ett unikt varumärke som inte följer trender utan snarare skapar dem. Här hittar du underkläder och tillbehör som både är lyxiga och prisvärda. Alla produkterna är tillverkade av högsta kvalitetsmaterial och främst av europeiskt ursprung. Alla underklädesmodeller är tillverkade i Polen vilket är en av anledningarna till att priserna kan hållas så låga. 7heaven är ett märke som inte är rädd för att experimentera och överraska. Nya produkter och kollektioner läggs ständigt till på onlinebutiken under hela säsongen. Kollektionerna innehåller för närvarande underkläder, klänningar, vinyl- och imiterade lädervaror, samt tillbehör. De har ett brett sortiment vare sig det ska vara till särskilda event, maskerad eller festliga tillfällen. Sortimentet finns till alla kroppstyper och storlekar då varje person är unik.

Den perfekta gåvan

Skaparna av märket 7heaven är mycket medvetna om vad varje kvinna gillar och vad hon behöver för att känna sig speciell. Alla produkter är förpackade i en vacker låda med 7heaven-logotypen, vilket ger det en lyxig touch. Dessa är perfekta att ge bort i present till någon du håller av.

När du letar efter den perfekta gåvan så har också SassyStar det perfekta tillfället och produkten. Kanske vill du skämma bort din partner eller krydda till det i sovrummet. Planerar du in en möhippa eller utklädningsfest så finns det hundratals lekfulla och roliga olika outfits att välja mellan. Det första intrycket är viktigt och därför är också förpackningen viktig. När du handlar så har du möjlighet att köpa till presentinslagning där du får en vacker presentbox som garanterat kommer framhäva din unika gåva. Du kan dessutom välja att lägga till en dedikation, ett vackert kort med din personliga text.

Många fördelar med att handla på nätet

Det kan vara svårt att hitta rätt plagg till ett bra pris i rätt affär. Att springa runt och leta i fel butiker kan leda till bortkastad tid och dyra pengar. Med en pålitlig online leverantör av unika produkter och accessoarer så kan du se självsäkrare och trendigare ut. SassyStar låter dig utforska feminina lingeristilar och shoppa dygnet runt. Så mycket som 70% av produkterna som finns på onlinebutiken levereras hem till dig inom 24 timmar – detta gör det möjligt för dig eller din partner att ordna en överraskning i sista minuten.

Av: SassyStar.se

Av SassyStar

Pressreleaser

Pressreleaser är nyheter från olika företag.