Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Pressrelease från Flyg.nu
Allt om Resor>Pressreleaser

Publicerad 5 sep 2019 13:14

Prisvärda destinationer för sol och bad i vinter

Är ni sugna på en familjeresa i vinter, men har svårt att bestämma er för vart ni ska åka? Då kommer här några av svenskarnas mest populära resmål. Givetvis är det sol och bad som dominerar för svensken under vinterhalvåret, och det behöver faktiskt inte kosta för mycket.

- Det går absolut att hitta bra erbjudanden på nätet, men tänk på att vara ute i god tid, säger Johan Peterson, som driver jämförelsesajten Flyg.nu

 1. Kanarieöarna

Kanarieöarna är ett familjevänligt alternativ som alltid är uppskattat bland svenskarna. En fördel är att det är lätt att resa hit med barn och att flygtiden inte är speciellt lång. Dessutom är stränderna barnvänliga och det finns många roliga utflyktsmål på ön att utforska. Det finns också ett generöst utbud av barnvänliga hotell på Kanarieöarna och några av de populäraste destinationerna är Teneriffa, Gran Canaria, och Fuerteventura.

2.Florida

 I Florida finns det mycket att göra för både stora och små. Här finns nöjesparker i absolut världsklass fantastiska stränder och ett spännande djurliv att utforska. Några måsten på denna amerikanska halvö är Miami Beach, Orlando och träskmarkerna i Everglades.

3.Aruba

En annan idealisk destination för barnfamiljer är den karibiska paradisön Aruba. Detta gäller framförallt familjer med lite större barn. Här finns massor av äventyr och aktiviteter för hela familjen och man kan bland annat paddla kajak, snorkla bland tropiska fiskar eller besöka Palm Island. Ett bra tips är att testa på en katamarantur för att sedan koppla av på någon av de kritvita stränderna. Definitivt en drömresa under vinterhalvåret.

4.Mauritius

Ett lyxigt alternativ är Mauritius, som är känt för sina kilometerlånga stränder och exklusiva hotell. Mauritius har också ett spännande kök med en blandning av indiska, afrikanska och kinesiska rätter. Även här finns fantastiska snorklingsmöjligheter och bra möjligheter att utöva vattensport. Längs stränderna finns många bra restauranger med fantastisk utsikt.

5. Thailand

Thailand är en etablerad vinterfavorit hos den svenska befolkningen och det finns många anledningar till detta. Här hittar du både fina stränder, god mat och ett bra utbud av hotell i alla prisklasser. Dessutom är lokalbefolkningen kända för sin gästfrihet och vänlighet och många svenskar väljer att återvända hit år efter år.

6. Jamaica

 Ett annat alternativ är att besöka reggaens hemland under vintertid. Här kan man åka på safariturer, vandra i regnskogen och se delfiner. Ett väldigt exotiskt och spännande alternativ med mycket kul att göra för hela familjen.

7. Kap Verde

En annan paradisdestination med utmärkt väder och långa stränder är soliga Kap Verde. Här finns goda möjligheter till friluftsliv och man kan ägna sig åt vandringar, sol och bad samt snorkling, men också promenera omkring på marknader. Varför inte prova på att surfa? Här finns det väldigt goda förutsättningar, inte minst för barnfamiljer, då vågorna inte är speciellt aggressiva.

8. Dubai

   En bra destination för barnfamiljer är Dubai som är en perfekt destination för den aktiva familjen som vill hinna med så mycket som möjligt under sin semester. Här finns roliga temaparker, stora köpcentrum, samt spektakulära attraktioner såsom skidbackar inomhus, undervatten-zoo och festivaler.

Kontaktuppgifter:

www.flyg.nu

info@flyg.nu

Av Flyg.nu

Pressreleaser

Pressreleaser är nyheter från olika företag.