Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Pressrelease från SweGaming AB
Allt om Resor>Pressreleaser

Publicerad 23 jul 2019 15:09

Kreditkortsguiden lanserad på Kreditkort.com

Kreditkort.com, en av Sveriges ledande jämförelsesajter av kreditkort släpper nu en ny funktion kallad Kreditkortsguiden. Via Kreditkortsguiden kan besökare besvara ett antal grundläggande frågor för att få hjälp med att bland att hitta kreditkort för resan.

Kreditkort.com är en jämförelsesajt för kreditkort som idag är en ledande aktör när det gäller jämförelser av kreditkort. På sajten har en stor mängd av de bästa kreditkorten i Sverige sammanställts i listor med tillhörande recensioner för varje enskilt kort. Här kan användaren sedan jämföra och hitta det bästa resekortet, bonuskortet och många andra kreditkortstyper.

Med lanseringen av den nya funktionen "Kreditkortsguiden" vill Kreditkort.com underlätta sökandet efter det rätta kreditkortet än mer. Kreditkortsguiden är ett hjälpmedel för de besökare som inte riktigt är säkra på vad för typ av kreditkort de är ute efter. Genom att besvara ett antal frågor kan Kreditkortsguiden, utifrån de svar som angetts, generera ett eller flera förslag på kreditkort som kan tänkas passa användaren.

- Även om vi anser att våra kortlistor och recensioner innehåller all den information som våra besökare behöver för att kunna välja ett kreditkort är det desto svårare för de besökare som faktiskt inte har en aning om vad för typ kreditkort dem vill ha. Vet man inte vad för korttyp man är ute efter är det inte heller enkelt att veta vad man skall kolla efter när man jämför. Med Kreditkortsguiden hoppas vi kunna ge de besökare som inte vet vad för kreditkortstyp de söker lite extra hjälp på vägen, säger Simon Klaesson, ansvarig utgivare på Kreditkort.com.

Frågorna i kreditkortsguiden är utformade på sådant sätt att alla användare, oavsett förkunskap skall kunna förstå och besvara de frågor som ställs. Kreditkorten som presenteras är indelade i kategorier utifrån olika parametrar som skall uppfyllas men följer i stort de kortkategorier Kreditkort.com idag jämför. Dessa kategorier består av bensinkort, bonuskort, matkort, premiumkort och resekort.

- Även om de typiska kort "kategorierna" vi har idag i vissa fall liknar varandra kan Kreditkortsguiden avgöra vilken korttyp som kan tänkas passa användaren bäst utifrån svaren som angetts. Svarar du att du både vill ha bonus men också vill ta med ditt kort på resan kommer Kreditkortsguiden i första hand försöka presentera de kort som uppfyller båda dessa svar. Finns inga sådana kort kommer den istället välja ut ett urval av de bästa rese- och bonuskorten.

Med införandet av Kreditkortsguiden hoppas Kreditkort.com på att ytterligare stärka sin position som den ledande sajten för jämförelser av kreditkort.

- Den plattform vi idag erbjuder för jämförelser av kreditkort fungerar väl och det är något vi sett om och om igen då våra användare återvänder gång på gång. Med hjälp av Kreditkortsguiden hoppas vi att de som tidigare känt sig helt vilsna bland alla de kreditkort som finns nu skall uppleva införskaffandet av ett kreditkort enklare. Kreditkort är ett av de bättre sätten på att få ut mer av sitt spenderande. Vi hoppas att man genom Kreditkort.com och den nya Kreditkortsguiden vågar ge kreditkort en chans, avslutar Simon Klaesson.

Kreditkort.com är en ledande jämförelsesajt av kreditkort i Sverige som ägs och drivs av Swegaming AB med säte i Göteborg. Sedan våren 2017 har vi erbjudit kostnadsfria jämförelser och recensioner av kreditkort. Vi listar idag flera välkända kort och har ett stort antal besökare från hela Sverige.

Av SweGaming AB

Pressreleaser

Pressreleaser är nyheter från olika företag.