Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Pressrelease från Betalsatt.se
Allt om Resor>Pressreleaser

Publicerad 14 dec 2018 11:05

Betalsatt.se lanserar guide för betalningar i utlandet

Betalsatt.se har under en lång tid jämfört och recenserat betalsätt som är vanliga att använda på nätet. Nu lanserar man även en guide där man tillhandahåller information om betalningar vid olika resmål utomlands.

Betalsatt.se har sedan starten identifierat ett stort behov av information om betalningar i olika länder. Många resenärer upplever svårigheter med att hitta oberoende information om växlingskurser, kortavgifter, kontantanvändning, uttagsautomater och annat betalningsrelaterat inför sina resor. Man har därför sett en stor efterfrågan av tjänsten som nu lanseras. Ett av målen för betalsatt.se är att öka medvetenheten om betalningar i utlandet för den genomsnittlige resenären.

Lanseringen är beräknad till den 1 februari 2019 och är planerad att ske i etapper. Till en början kommer guiden att omfatta betalningar i olika europeiska länder, för att sedan successivt addera fler världsdelar och populära resmål.

Följande bilagor finns för nedladdning:

Pressmeddelande som PDF

Om Betalsatt.se

Betalsatt.se (https://www.betalsatt.se/) är Sveriges ledande guide till betalningar online

Kontaktinfo: https://www.betalsatt.se/ info@betalsatt.se

Av Betalsatt.se
Cision News

Pressreleaser

Pressreleaser är nyheter från olika företag.