Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa resor i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Bo bra i Göteborg. Här är 10 hotell som passar allt från barnfamiljer till par.Bo bra i Göteborg. Här är 10 hotell som passar allt från barnfamiljer till par.Bo bra i Göteborg. Här är 10 hotell som passar allt från barnfamiljer till par.
Bo bra i Göteborg. Här är 10 hotell som passar allt från barnfamiljer till par. Foto: Marko T Wramén/Anna W Thorbjörnsson

Här är 10 bästa hotellen i Göteborg för alla smaker

Premium Universeum och Liseberg, Svenska mässan och Ullevi, Håkan Hellström och skruvad humor. Göteborg lockar på olika sätt för olika människor, och alla behöver någonstans att sova. Här är tio utvalda hotell för allt från barnfamiljer till nykära par.

1. Pigalle 

Göteborgs, ja kanske Sveriges, sexigaste hotell bjuder på tjocka draperier, sammetstapeter och en intim stämning. Att kliva in i receptionen är som att besöka en privat budoar, där larmet från staden och omvärlden tystnar för att aldrig någonsin söka sig in i hotellets tofsprydda mjuka inre. Med andra ord är det upplagt för en romantisk weekend i ett av alla personligt inredda rum. När du sedan vaknar efter en lagom sovmorgon väntar en fin frukostbuffé på översta våningen. Restaurangen är mysig och bekväm med sköna soffor och kuddar, det blir lätt både en andra och tredje och till och med fjärde frukost. Soliga dagar tar man gärna en drink på takterrassen, med härlig utsikt över hustaken.
Adress: Södra Hamngatan 2A, hotelpigalle.se