Ola Conny trivs inte bara på Gekås – han gillar både Stockholm och Barbados.
Ola Conny trivs inte bara på Gekås – han gillar både Stockholm och Barbados.

Ola Conny: "Mycket historia i Stockholm"<br />

Ola Conny Wallgren, 49, syns i Kanal 5:s populära dokusåpa "Ullared", där han håller till på brödavdelningen på varuhuset Gekås.

Här tipsar han om sina resfavoriter i världen.

Storstad: Stockholm. Jag tycker det är intressant med historia och det är så mycket historia i Stockholm. Jag gillar Gamla stan och så kan man gå på museum.

 

Strand: För 20 år sedan var jag på en fantastisk strand på Barbados. Den var orörd och med palmer omkring. Det var så rofyllt.

 

Ö: Jag säger Barbados igen. Det är tropiker och djungel och ett härligt klimat. Växtligheten är fantastisk liksom djurlivet.

 

Kafé: Jag glömmer inte ett kafé på Markusplatsen i Venedig där jag drack espresso som 18-åring. Det var exklusivt, lyxigt och flott. Och dyrt.

 

Hotell: Ett sagohotell i den dansk-influerade staden Solvang i Kalifornien. Allting i hotellet gick i H.C. Andersen-stuk. Till exempel var sängarna skruvade högt ovanför golvet så att prinsessan inte skulle känna ärten.

 

Krog: Churchill i London. Där spelas ingen musik, då hör man vad folk säger. Och så är det mysig stämning med gamla flygplan på väggarna och bilder på Churchill. Jag tog en Guiness och kött med pasta där.

 

Bar: En bar längs Ströget i Köpenhamn. Jag kommer inte ihåg namnet på den, men alla var trevliga där.

 

Flygbolag: SAS och Norwegian. Personalen är himla schysst och ger bra service.

 

Drömsemester: Trinidad och Tobago. Jag vill dit för klimatet och musiken - de spelar på tunnor vilket jag gillar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande