Foto: GUSTAF ADOLFSSON

TUI startar sju nya flyglinjer till Sälen

Många svenskar vill åka på skidsemester i år, vilket har fått TUI att inleda ett samarbete med Scandinavian Mountains Airport i Sälen. Med start i december öppnar man upp sju nya flyglinjer till Sälenfjällen.

De nya flyglinjerna kommer att gå från Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Norrköping, Ängelholm och Köpenhamn.

– Skidresor är något vi länge tittat på att lansera, och nu såg vi en möjlighet, säger Tommy Serban, kommersiell chef på TUI. Vi hoppas att många av våra kunder uppskattar möjligheten att enkelt kunna flyga direkt med oss till en av de mest populära skidorterna i Sverige. Sälen erbjuder aktiviteter i frisk fjälluft, jag tror många längtar efter det. 

Torsdagar och söndagar mellan december och mars

Flygen kommer att gå på torsdagar och söndagar mellan december och mars. Flygresan klimatkompenseras, och TUI har vidtagit noggranna åtgärder för att göra den så trygg och säker som möjligt med tanke på pandemin.

– Jag är stolt och glad att vårt kreativa samarbete med TUI ger våra resenärer denna möjlighet. Det är otroligt glädjande och signalerar framtidstro, säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

Sälenfjällen är ett av Sveriges mest populära skidområden och omfattar skidorterna Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället, Kläppen och Stöten. 

LÄS MER: SAS startar tre flyglinjer till Scandinavian Mountains Airport 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday Rea - 70% rabatt på Allt om Resor! Se erbjudande