Bamse dyker upp på Elite Hotels i Sverige i sommar.
Bamse dyker upp på Elite Hotels i Sverige i sommar. Foto: Pressbild

TUI lanserar Blue Star-konceptet i Sverige

I dag lanserar researrangören TUI ett nytt samarbete med den svenska hotellkedjan Elite Hotels, som innebär att resenärer kan boka researrangörens mest populära hotellkoncept Blue Star, med fokus på mat, upplevelser och hälsa, på de svenska hotellen. Bamse kommer också dyka upp på Blue Stars Elite-hotell i sommar.

Sommaren närmar sig och svenskarna håller nu på att planera sina semestrar. För att erbjuda uppskattade semesteralternativ på hemmaplan har TUI ingått ett samarbete med Elite Hotels, som utsågs till Nordens främsta hotellkedja 2019. Det är första gången någonsin som TUI öppnar upp ett av sina hotellkoncept i Sverige.

– Just nu tittar många familjer på att semestra i Sverige och många har bott på våra koncepthotell i exempelvis Grekland och Spanien. Nu vill vi skapa samma känsla på hemmaplan, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

Från Helsingborg till Luleå

De nio städer där Elite-hotellen nu erbjuder Blue Star-konceptet erbjuds är Helsingborg, Göteborg, Jönköping, Örebro, Stockholm, Gävle, Sundsvall, Örnsköldsvik och Luleå. TUI kommer även att erbjuda semesterlösningar även på övriga Elite-hotell i landet, men då inte under Blue Star-flagg.

Innebär detta att ni även kommer att köra Bamseklubben på hotellen?
– Inte Bamseklubben, eftersom man inte lämnar ifrån sig barnen, men Bamse kommer att dyka upp två gånger per dag för att leka med barnen, säger Adam Györki,  kommunikationsansvarig på TUI. Vi utesluter inte heller att vi kan komma att lansera fler av våra hotellkoncept i Sverige i framtiden. 

LÄS MER: TUI inför nya rutiner inför framtidens resande 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande