Lobbyn på AC by Marriott Stockholm Ulriksdal är stilrent inredd i sofistikerade naturfärger.
1 av 2: Lobbyn på AC by Marriott Stockholm Ulriksdal är stilrent inredd i sofistikerade naturfärger. Foto: ANDERS E. SKANBERG
AC by Marriott Stockholm Ulriksdal ligger bara tio minuter från Stockholms Central.
2 av 2: AC by Marriott Stockholm Ulriksdal ligger bara tio minuter från Stockholms Central. Foto: ANDERS E. SKANBERG

Stockholms nyaste hotell satsar på all inclusive

Vårens och sommarens kris för besöksnäringen har tvingat hotell till olika typer av nytänkande för att locka gäster. Ett av dem är Stockholms nyaste hotell AC by Marriott Stockholm Ulriksdal som erbjuder all inclusive för den som vill semestra på hemmaplan.

Tajmingen var inte direkt optimal när det fyrstjärniga hotellet AC by Marriott Stockholm Ulriksdal öppnade i mars 2020. Ett designhotell med 223 rum, varav fyra är sviter, en gym- och wellnessanläggning i två våningar med en elva meter lång pool och jacuzzi med diverse spabehandlingar som normalt skulle ha lockat till sig massor av gäster var tvungna att komma på extraordinära åtgärder för att locka besökare. Man beslöt därför att göra något som mera för tankarna till charterhotell än ett hotell i premiumklassen – att erbjuda all inclusive.

– Vi vill erbjuda gäster som semestrar i Sverige chansen att uppleva all inclusive på AC by Marriott. Njuta av god mat, spa och wellness i närheten av natur, säger Martin Hosseini, vd på fastighetsbolaget Vi Invest som driver hotellet i Sverige.

Pool och wellnessavdelning finns på hotellet. Foto: ANDERS E. SKANBERG

LÄS MER: TUI lanserar Blue Star-konceptet i Sverige 

Internationellt hotellkoncept

AC by Marriott är ett internationellt hotellkoncept som grundades 1998 av spanjoren Antonio Catalán. De har i dag 140 hotell runtom i världen och planerar att öppna ett tiotal till bara i Sverige – varav det första alltså blev AC by Marriott Stockholm Ulriksdal.

Även om den sofistikerade inredningen känns internationell går det spanska temat igenom i hotellet, inte minst i restaurangen Pic Poc by Pontus Frithiof, som har ett matkoncept med spanskinfluerade rätter som tapas och frittata.

All inclusive-erbjudandet gäller till och med sista augusti och innefattar afternoon tea, tvårätters middag på restaurangen, boende och frukostbuffé samt full tillgång till pool och wellnessavdelningen. Priset är 1 995 kronor för två personer.

LÄS MER: Stordalens nya giv – husbilar som hotellsviter 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande