Clarion Hotel och Comfort Hotel är två varumärken inom Nordic Choice Hotels.
Clarion Hotel och Comfort Hotel är två varumärken inom Nordic Choice Hotels. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Nytt semesterpaket ger obegränsat hotellboende

I år blir det semester på hemmaplan för de allra flesta svenskar. Därför lanserar hotellkedjan Nordic Choice Hotels två nya semesterlösningar – ett nordiskt hotellpass och en lösning med obegränsat boende för två personer under knappt två månader.

I en tid då många människors semesterplaner har skrotats och myndigheterna rekommenderar semester på hemmaplan lanserar Nordic Choice Hotels två nya semesteralternativ. Det ena är ett nordiskt hotellpass som innebär att gästen får bo tio nätter på valfritt hotell i Norden för 8 000 kronor .

– Det här är ett perfekt sätt att bocka av sin bucket list över smultronställen i Sverige, säger Nordic Choice Hotels vice koncernchef Björn Arild Wisth. Oavsett om det handlar om vandringsleder i Åre, det stora Alvaret på Öland eller att upptäcka mysiga Haga i Göteborg har vi fantastiska hotell att erbjuda, och med vårt nordiska hotellpass gör vi det möjligt för fler att upptäcka dessa platser. 

Innehavaren av det nordiska hotellpasset väljer själv när under perioden 19 juni till 16 augusti som man vill förlägga sina hotellnätter. Passet gäller för två personer på samtliga Clarion Hotel, Clarion Collection, Comfort Hotel och Quality Hotel i Norden samt ett urval av koncernens fristående hotell.

Obegränsat boende under två månader

Det andra alternativet innebär att gästen tillsammans med ytterligare en person får bo så mycket man vill på samtliga Nordic Choice Hotels i Norden under perioden 19 juni till 16 augusti för 25 000 kronor.

– Vi är oerhört stolt över detta och tror att det kommer att skapa en helt ny syn på semester, säger Björn Arild Wisth. Sommaren kan vara mer än transfer, valutaomvandlingar och vaccinationssprutor. Det kan vara avkoppling på riktigt i en miljö där andra gör allt de kan för att se till att du som gäst får en fantastisk upplevelse.

De båda semesteralternativen är utformade utifrån myndigheternas rekommendationer om att undvika utrikes resor samt att i Sverige inte resa längre bort än två timmars bilresa från hemmet. 

LÄS MER: Åtta drömhotell i Sverige vi gärna bor på i sommar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande