Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa resor i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Gästerna möts i receptionen av pyjamasklädd personal.
Gästerna möts i receptionen av pyjamasklädd personal.
Gästerna möts i receptionen av pyjamasklädd personal.
1 AV 2
Så får du längsta möjliga ledighet på så få semesterdagar som möjligt
2 AV 2
Gästerna möts i receptionen av pyjamasklädd personal.
Foto: ALEXANDER DONKA / Scandic Hotels pressbild

Nu öppnar Sveriges sömnigaste hotell

Just nu är vi inne i årets mörkaste period, och många är tröttare än någonsin. I samband med detta tar Scandic ett nytt grepp och öppnar Sveriges sömnigaste hotell på Scandic Park i Stockholm. Gästerna kommer att mötas av personal i pyjamas, få gå på exklusiva sömnkonserter och få sovtips från experter på området.

Den 21–22 januari nästa år förvandlas Scandic Park i Stockholm till Sveriges sömnigaste hotell. På plats möts gästerna av personal i pyjamas i receptionen som ska guida dem under två sovvänliga dagar. Utöver det bjuds det även på nattmat och hotellets egen sängfösare. 

Under evenemanget kan gästerna även testa på sömncoachning som hålls av psykologen och sömnexperten Björn Hedensjö, känd från podden ”Dumma människor” som han gör tillsammans med Lina Thomsgård. Båda två kommer att vara på plats för att livepodda och bjuda på sina bästa sovråd.

Har du svårt att hålla dig vaken på dansgolvet kanske en sömnkonsert är något för dig? Foto: ALEXANDER DONKA / Scandic Hotels pressbild

Sömnkonserter för publik i sängar

Det kommer även att hållas en rad ”sömnkonserter” under dagen och kvällen. Bakom skivspelarna står Johanna Knutsson, dj och artist, som ska spela musik medan publiken ligger mjukt nedbäddade i sängar i Scandic Parks konsertlokal. Johanna har tidigare gett sömnkonserter både i och utanför Sverige, bland annat i Los Angeles och Berlin.

­– Med initiativet Sveriges sömnigaste hotell vill vi på ett kreativt och lustfyllt sätt inspirera till att man ser över och lär sig mer om sina sovvanor, säger Mikaela Björkander, marknadschef på Scandic Hotels. Vi, tillsammans med våra inbjudna experter, vill ge våra gäster de bästa förutsättningarna för en god natts sömn hos oss men även i deras egna hem och sängar.

Rum kan bokas på scandichotels.se till ett pris av 1 550 kronor per person och dubbelrum. För enkelrum är priset från 2 350 kronor per person.

LÄS MER: Därför ska du skippa sömntabletter på flyget
LÄS MER:
6 hotell dit du anländer på riktigt våghalsiga sätt
LÄS MER:
6 unika hotell i gamla vackra skolbyggnader