Bjertorp slott är ett av de hotell som ingår i Countryside Hotels.
Bjertorp slott är ett av de hotell som ingår i Countryside Hotels. Foto: Pressbild

Nu lanseras världens första take away-weekend

Trött på att sitta instängd? Längtar du efter en lyxig hotellweekend? Nu lanseras världens första take away-weekend – som är helt kostnadsfri.

I kristider föds många kreativa idéer. Ett exempel är hotellkedjan Countryside Hotels, som har tagit fram något man kallar ”världens första take away-weekend” – en kostnadsfri weekendupplevelse som man kan ordna själv i sitt egna hem. Målet är att skapa lite guldkant i tillvaron till alla som mot sin vilja tvingas tillbringa tid i hemmen.

– Vi har följt rapporteringen och sett hur många svenskar blivit tvungna att spendera mer tid än de är vana vid i sina hem, säger Anna Övergaard, marknadsansvarig på Countryside Hotels. Vi har därför försökt se om det är något som vi kan bidra med för att göra situationen lite bättre.

LÄS MER: Här är världens sexigaste hotellrum – går du i gång? 

Hemmaspa och parövningar

Det kostnadsfria weekendprogrammet kan göras i det egna hemmet och inkluderar allt från vacker bäddning av sängen, klädkoder, instruktioner för hemmaspa, lyssnarpromenad och parövningar till tips på måltider som knyter an till positiva minnen. Dessutom får man vägledning kring aktiviteter som både underhåller och stärker relationen samtidigt som de följer de restriktioner som nu finns i samhället.

– Det är självklart inte alla som känner för att styra upp en weekendupplevelse i det egna hemmet just nu, men genom att erbjuda detta hoppas vi kunna muntra upp en del som börjar känna att det tar emot att vara hemma, och erbjuda något som kan hjälpa till att stärka motståndskraften och uthålligheten i hemmet, säger Anna Övergaard.

Alla instruktioner är tillgängliga via Countryside Hotels hemsida countrysidehotels.se/take-away-weekend.

LÄS MER: Njut en lyxhelg på svenska slott och herrgårdar 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande