Hotellet Raffles Maldives Meradhoo ligger på Gaafu Alifu-atollen på Maldiverna.
1 av 2: Hotellet Raffles Maldives Meradhoo ligger på Gaafu Alifu-atollen på Maldiverna. Foto: Pressbild
Kritvita stränder – mer paradislikt än så här blir det knappast.
2 av 2: Kritvita stränder – mer paradislikt än så här blir det knappast. Foto: Pressbild

Nu kan du hyra din egen paradisö – butler ingår

Har du några miljoner över? I så fall har du chansen att hyra en egen ö i Maldiverna – komplett med mat, dryck, butler och egen yacht.

Drömmer du om en unik lyxsemester till paradiset och har gott om pengar kanske detta är något för dig. Lyxhotellet Raffles Maldives Meradhoo på Gaafu Alifu-atollen på Maldiverna har just nu en kampanj där hela anläggningen är tillgänglig för den runda summan 10 miljoner kronor. 

Det rör sig om ett exceptionellt all inclusive-erbjudande med extra allt, där du kan bjuda in upp till 70 gäster under totalt fem dygn. Under den tiden har gästerna full tillgång till resortens två öar – den ena med 21 lyxvillor i den kritvita sanden och den andra med bostäder på pålar ute i det turkosa vattnet. Varje kväll omvandlas detta paradis till tropisk magi – man kan till exempel boka en privat konsert med en kändis-dj i solnedgången eller en romantisk champagne-dejt på stranden med stjärnskådning tillsammans med en personlig astronom.

LÄS MER: Bada i lyx i världens läckraste hotellbadrum 

Helt okej utsikt från badrummet.
1 av 2: Helt okej utsikt från badrummet. Foto: Pressbild
Bo på pålar i det turkosblå vattnet.
2 av 2: Bo på pålar i det turkosblå vattnet. Foto: Pressbild

En armé av butlers och kockar

Lägg därtill öns egen armé av butlers och Raffles kockar som skapar specialmenyer och skräddarsydda matupplevelser till öns gäster. Självklart ingår en exklusiv spa-upplevelse med allt man kan tänka sig av lyxiga ansiktsbehandlingar, massage och yogasessioner.

Gästerna har också tillgång till resortens egen yacht för delfinskådning eller ett dyk i något av Maldivernas korallrev där man kolla på bebishajar, sköldpaddor och mängder av tropiska fiskar. För den som vill lära sig mer om livet under ytan har hotellet ett eget team av marinbiologer och marina butlers.

Fem procent av priset är dessutom en välgörenhetsdonation som går till olika projekt för att skydda det lokala ekosystemet. 

Så vad väntar du på – det är väl bara att börja skrapa den där Trisslotten nu?

LÄS MER: Maldiverna: Bästa guiden till paradiset 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande