Barnfavoriterna Lollo & Bernie dyker upp på utvalda Nordic Choice-hotell i sommar.
Barnfavoriterna Lollo & Bernie dyker upp på utvalda Nordic Choice-hotell i sommar. Foto: SARA INGMAN / Pressbild

Lollo & Bernie till Nordic Choice i Sverige i sommar

När svenska barnfamiljer inte kan resa utomlands i sommar får de populära maskotarna Lollo & Bernie komma till Sverige i stället. I ett nytt samarbete mellan Nordic Choice Hotels och Ving kommer Lollo & Bernie att besöka sex hotell i Sverige och Norge i sommar. 

Under perioden 26 juni–26 juli 2020 erbjuder Ving paketlösningar för två vuxna och två barn på tre av Nordic Choices svenska hotell: Quality Hotel Friends i Stockholm, Quality Hotel 11 i Göteborg och Quality Hotel View i Malmö. Därutöver kommer även tre hotell i Norge att ha Lollo & Bernie på besök under sommaren.

– Varje år träffar tiotusentals barn Lollo & Bernie ute på våra hotell där de bjuder på mycket lek, bus och dans. Därför känns det väldigt roligt att barnen nu kan träffa våra omtyckta maskotar på hemmaplan. Givetvis genomförs alla aktiviteter i enlighet med myndigheternas riktlinjer, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef på Ving.

LÄS MER: TUI lanserar Blue Star-konceptet i Sverige 

Barnklubb och Teen Club på hotellen

På hotellen kommer maskotarna att finnas på plats på samma sätt som på utlandssemestern, vilket bland annat innebär att Lollo & Bernie's Kids Club kommer att välkomna alla barn upp till sju år för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen. Under veckan kommer kalas och äventyr att erbjudas. 

Förutom barnklubben kommer även Teen Lounge att erbjudas för barn mellan 8 och 11 år på hotellen.

LÄS MER: Nytt semesterpaket ger obegränsat hotellboende 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande