Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa resor i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
En bra hotellfrukost kan bli resans höjdpunkt.
En bra hotellfrukost kan bli resans höjdpunkt.
En bra hotellfrukost kan bli resans höjdpunkt.
En bra hotellfrukost kan bli resans höjdpunkt. Foto: SHUTTERSTOCK

Hotellen med världens bästa hotellfrukostar

Att frukosten är dagens viktigaste mål har vi ofta hört, och för många är en god hotellfrukost en av höjdpunkterna på resan. Men var får man den allra bästa hotellfrukosten? Vi har listat världens 10 bästa starter på dagen.

Nybryggt kaffe, äggröra, färskpressad apelsinjuice, rostat bröd, färsk frukt – alla har vi olika uppfattningar om vad som ingår i den perfekta frukosten. För att undersöka vilka hotell som serverar den bästa frukosten har den brittiska guiden mornings.co.uk använt sig av Tripadvisors sökfunktion under fliken ”Hotell”. De använde tre söktermer (”bästa frukost”, ”bra frukost” och ”utmärkt frukost”) och sökte efter dem i varje huvudstad i 113 länder. Sedan extraherade man antalet omnämnanden för varje term för varje hotell och rangordnade dem sedan efter de kombinerade omnämnandena för alla tre termerna.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Resor är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.